YRKESUTBILDNINGAR

Vill du arbeta professionellt med hund?
Vill du fortbilda dig och utveckla ditt företag inom hund? Oavsett - så kan vi hjälpa dig! 
 
Hundsteg tillhandahåller gedigna yrkesutbildningar som grundar sig på branschbehov, där en del av utbildningen alltid har fokus på ditt företags framtid. Vi ger dig praktiska kunskaper och erfarenheter som gör att du kan leda och hjälpa hundägare med sina hundar i många olika situationer och områden.

Vi erbjuder utbildningar för dig som är i början av din karriär inom hund men också spetskunskap för dig som söker fortbildning, fördjupning, inspiration och vill utveckla ditt hundföretagande!
Du har under våra utbildningar goda möjligheter att skapa dig ett stort nätverk inom branschen och på så sätt få bra förutsättningar för att lyckas med ditt företagande. Din framgång är vårt viktigaste uppdrag!
Utöver  kunskap, erfarenhet, insikt, pedagogik och metodik inom området du valt utbilda dig på så behöver du också en god förstelse för entreprenörsrollen i branschen, detta har vi alltid som ambition att hålla fokus på i alla våra utbildningar.

Vi gör dig redo!

Våra utbildningar syftar till att du ska bli framstående inom det område du valt att utbilda dig hos oss. Vi har ingen annan ambition än att våra elever ska bli bäst, förmodligen kaxigt sagt, men om det inte vore vår ambition, varför ska vi då syssla med det vi gör. Det är vi skyldiga dig som kund.

Vi tar vårt ansvar som pedagoger på stort allvar. Vi arbetar med skicklig och inspirerande pedagogik och är mycket medvetna om att konsten att lära ut är lika viktig som kunskapen i sig.

Vi vill inte bara förmedla kunskap, vi vill hjälpa dig omsätta den och omvandla den till en inkomst för dig. Det kostar pengar att gå utbildning, de pengarna tycker vi är viktigt att du snabbt får tillbaka genom intäkter i din egen verksamhet.

Hundsteg är ett företag med mycket hjärta och prioriterar alltid den personliga relationen med alla våra elever. Vi värnar om dem och vill se dem lyckas. Vi vill också finnas där efter avslutat utbildning, om du behöver hjälp, vill berätta hur det går eller bara dela med dig av en ny erfarenhet. 

Oavsett vart du är i din karriär inom hund, så är vi engagerade i dig och att ta dig till nästa steg!

Vi har ett starkt ledord som vi känner sumerar allt vi är och som vi alltid arbetar efter,


Hos oss blir du aldrig en i mängden.

Redo att anmäla dig?
Känner du dig redo för att anmäla dig till en av våra utbildningar så anmäler du dig via vårt  anmälningsformulär. 
Där finner du också våra anmälningsregler.

Referenser från tidigare elever
Att anmäla sig till en utbildning är ett stort åtagande, både för din tid, plånbok och framtid.

Vi vill därför ge dig att alla förutsättningar för att ta reda på om vi är rätt för just dig. Här kan du läsa referenser från våra elever, för att bättre skapa dig en bild av vårt företag.