Vill du ha hjälp att hantera hundmöten?
Att lära hunden samla ihop sig efter något utmanande? Att göra en sund miljöträning? Att jobba med dig i svåra situationer?


Det här och mycket mer innehåller vår online kurs "Streetsmart" som hjälper din hund att stå stadigt på jorden med dig som sin givna bundsförvant.

Kursen innehåller över 20 kreativa övningar, tio utvecklande uppdrag en föreläsning och flera små föredrag

Kursen riktar sig till unghundar och valpar men såklart har alla hundar med ett behov av en dos självkänsla stor glädje av kursen!

En kurs som ger hunden möjlighet att bemästra det okända och hitta sitt inre zen. Bredda perspektivet och nyfiket utforska livet. Hunden får lära sig värdet i teamwork men också lära att stå upp för sig. Bli en problemlösare och möta världen med självförtroende!
Handboken för att överleva i människovärlden

Definitionen av street smart är någon som är intelligent, har sunt förnuft, vet hur man hanterar besvärliga situationer har social kompetens och de färdigheter som krävs för att fungera där de bor och lever! Det här fokuserar vi på i den här kursen!
Start
12 juni
 
Pris
900kr
.
Lärare
 Sandra Tellström
Hundpsykolog
.
Kursens struktur

Kursen är enkelt byggd med syfte att lättsamt kunna genomföra utan stress eller prestationskrav.

Vi tar helt enkelt en sak i taget och utforskar och du går sen vidare till nästa steg när du känner att ni är redo.

Vi vill kittla nyfikenheten, samarbetet och träningsglädjen och även om kursen inte har sitt fokus i relation så är det en röd tråd som ger dig och hunden möjlighet att fördjupa er gemenskap.

Kursen bygger på en 10 veckor lång handlingsplan, men du gör i egen takt och kan istället göra varje steg i två veckors intervaller och således göra kursen på 20 veckor om det passar er vardag bättre.

Sammanlagt har du tillgång till kursen i 30 veckor.
Vad ingår?

En föreläsning
Tjugoen övningar
Tio uppdrag

 
Vem passar kursen?

Det spelar ingen roll om ni bor i stan eller på landet, det spelar heller egentligen ingen roll om hunden är gammal eller ung - kursen passar alla hundar som behöver få lite skinn på näsan, bra cooping strategier och ett fint samarbete med sin familj!
Vill du hellre betala kursen med kort? Följ den här länken så ordnar vi det!
Anmälan
Anmäl dig här och betala in deltagaravgiften
på 900kr till Swish 123 495 53 73

 
Märk swishen med ditt för och efternamn
+ ditt telefonnummer + vild
  • Vi lovar givetvis att aldrig spamma dig eller skicka skräppost utan då och då inspirera och berätta om sånt som är aktuellt i hundvärlden och oss!

    Du kan givetvis avregistrera dig när som helst om du inte längre vill ha mail från oss.
Anmälningsformuläret strular ibland, kan du inte anmäla via det
- så skicka in din anmälan via e-post till info@hundsteg.se
Så här funkar det!

Inga förskunskapskrav krävs
Alla är välkomna att vara med oavsett ålder, ras eller tidigare erfarenheter

Kursen har tio delar som släpps med 7 dagars mellanrum
Kursen innehåller videomaterial, skritfligt material och flertalet övningar pedagogiskt illusterade i snygga filmklipp. Du tar del av materialet när du själv har tid och möjlighet, det är med andra ord inga hålltider du behöver förhålla dig till utan tar del av kursen efter egna förutsättningar och schema

Materialet
Finns online på vår utbildningsplattform vilken du får åtkomst till via ett personligt lösenord vid kursens start. Du har tillgång till utbildningsplattformen i 6 månader.