"Streetsmart" lär hunden göra smarta val, ta bra beslut och samarbeta med dig som sin största bundsförvant!

Kursen innehåller strategier för att möta vardagens små och stora prövningar, hundmöten, kravfyllda miljöer, känslorna som rinner över och självkänslan som inte räcker till.

Vi vill ge er taktiker för att navigera igenom livet på ett framgångsrikt sätt utan quickfixes, avledningar och lydnad. Här fokuserar vi på ett samarbete med dig som är djupt, lärdomar som är värdefulla och insikter som gör skillnad.

Vi vill med den här kursen göra din hund trygg, stark och smart.

Under kursens gång går vi igenom verktyg för att hantera hundmöten, metoder för att lära hunden samla ihop sig efter något utmanande. Riktlinjer för att göra en sund miljöträning. Strategier för dig och hunden att jobba tillsammans i svåra situationer. Byggklossar för självkänslan.

Det här och mycket mer innehåller kursen som hjälper din hund att stå stadigt på jorden med dig som sin givna bundsförvant.
Definitionen av street smart är någon som är intelligent, har sunt förnuft, vet hur man hanterar besvärliga situationer har social kompetens och de färdigheter som krävs för att fungera där de bor och lever!
 
Kursen innehåller följande tio kapitel
Introduktion
Anpassningsförmåga
Handlingskraft
Samarbeta och vara i team
Snabbtänkt och smart
Lösningsorienterad
Förstå konsekvenser (veta vad som är bra för en)
Behärska sociala koder
Rådig och resurs full
Stå på sig och vara stark

Varje kapitel innehåller övningar och uppdrag med syfte att utveckla olika egenskaper för att framgångsrikt kunna ta sig igenom livet
Start
1 maj
 
Pris
900kr
.
Lärare
 Sandra Tellström
Hundpsykolog
.
Kursens struktur

Kursen är enkelt byggd med syfte att lättsamt kunna genomföra utan stress eller prestationskrav.

Vi tar helt enkelt en sak i taget och utforskar och du går sen vidare till nästa steg när du känner att ni är redo.

Vi vill kittla nyfikenheten, samarbetet och träningsglädjen och även om kursen inte har sitt fokus i relation så är det en röd tråd som ger dig och hunden möjlighet att fördjupa er gemenskap.

Kursen bygger på en 10 veckor lång handlingsplan, men du gör i egen takt och kan istället göra varje steg i två veckors intervaller och således göra kursen på 20 veckor om det passar er vardag bättre.

Sammanlagt har du tillgång till kursen i 30 veckor.
Vad ingår?

En föreläsning
fem föredrag
Sjutton övningar
Tio uppdrag

 
Vem passar kursen?

Det spelar ingen roll om ni bor i stan eller på landet, det spelar heller egentligen ingen roll om hunden är gammal eller ung - kursen passar alla hundar som behöver få lite skinn på näsan, bra cooping strategier och ett fint samarbete med sin familj!
Vill du hellre betala kursen med kort? Följ den här länken så ordnar vi det!
Anmälan
Anmäl dig här och betala in deltagaravgiften
på 900kr till Swish 123 495 53 73

 
Märk swishen med ditt för och efternamn
+ ditt telefonnummer + vild
  • Vi lovar givetvis att aldrig spamma dig eller skicka skräppost utan då och då inspirera och berätta om sånt som är aktuellt i hundvärlden och oss!

    Du kan givetvis avregistrera dig när som helst om du inte längre vill ha mail från oss.
Anmälningsformuläret strular ibland, kan du inte anmäla via det
- så skicka in din anmälan via e-post till info@hundsteg.se
Så här funkar det!

Inga förskunskapskrav krävs
Alla är välkomna att vara med oavsett ålder, ras eller tidigare erfarenheter

Kursen har tio delar som släpps med 7 dagars mellanrum
Kursen innehåller videomaterial, skritfligt material och flertalet övningar pedagogiskt illusterade i snygga filmklipp. Du tar del av materialet när du själv har tid och möjlighet, det är med andra ord inga hålltider du behöver förhålla dig till utan tar del av kursen efter egna förutsättningar och schema

Materialet
Finns online på vår utbildningsplattform vilken du får åtkomst till via ett personligt lösenord vid kursens start. Du har tillgång till utbildningsplattformen i 6 månader.