Omplacering
- En ny vuxen hund i flocken -
Att ta in en vuxen hund i en familj eller flock kan vara en utmaning men med rätt verktyg och förberedelser så kan man skapa bästa förutsättningarna för en livslång sund relation!

Innehåll:
Det här föreläsningspaketet är perfekt för dig som har en hund (eller flera hundar) i famlijen och ska ta in en ny vuxen individ, du får här handfasta tips och råd för hur du hanterar introduktionen, skapar förutsättningar för sunda relationer och investerar i framtidens flockliv.

Föreläsningspaketet passar också dig som är yrkesverksam hundtränare eller hundpsykolog och vill få djupare förståelse kring omplaceringar och hur du kan hjälpa dina kunder med detta.

 
Kika på ett till smakprov på föreläsningspaketet!
Så här funkar det!
Du anmäler dig till föreläsningspaketet lite längre ned på den här sidan och väljer då om du vill swisha betalningen eller få en faktura.

När föreläsningspaketet är betalt kommer du att få ett mail med personlig inloggnigsinformation till vår utbildningsplattform där du hittar föreläsningarna. Du väljer helt själv när du vill titta på föreläsningarna då de är förinspelade och du har tillgång till dem under två veckors tid och kan då se dem hur många gånger du vill.

Här kan du tjuvlyssna på en av föreläsningarna!

Innehåll i korthet:

Förberedelser
Arbetsordning
Vardagen
Övningar
Personligheter

 
Föreläsare

 Sandra Tellström
 Hundpsykolog
 

Anmälan

Pris
 1000kr
Vill du så, kan du dela upp betalningen på två!
 
  • Väljer du att betala in paketavgiften via Swish så gör du det direkt.
    Swishnummer: 123 495 53 73
    (märk med ditt namn + kursens namn)
  • Exempelvis: genom rekomendation, google, mässa, Instagram, rekomendation, Facebook, annons etc.