Valppaketet
- En föreläsnings serie på tre delar-
Här har vi samlat det viktigaste i ett snyggt & pedagogiskt paket för dig och din valp!

Vad är egentligen viktigt att lära valpen och varför? Vad ska man prioritera? Hur lär man bäst hunden att bli rumsren? Vilka övningar är bra att göra för att bygga en stark relation? När man vår hem valpen är det lätt att bli överväldigad av allt man "borde" göra och det tusentals råd som finns om allt från rumsrenhetsträning till koppelträning.

I kursen får du också lära dig en massage, akupressur och avslappningsövningar. Du lär dig hur du utvecklar valpens kreativitet, självkänsla och kroppskontroll! Viktiga verktyg för att lära hunden "hur den lär sig" lägger grunden för all er framtida träning med hjälp av kravlösa, roliga övningar som stimulerar lärandeprocesser och implementerar glädje i konsten att lära sig.

Relation och positivt samspel står i centrum i det här paket och du får också förklaring på varför valpen gör som den gör och hur du bäst hanterar de olika siuationer du kan komma att sättas i tillsammans med valpen. Genom proaktiv träning förebygger du för problem i framtiden och skapar förutsättningar för en smidigare tonårsperiod.

Vi går igenom rumsrenhetsträning, bitande i händer och föremål, ensamhetsträning, miljö- och socialiseringsträning, hanteringsträning, relationsövningar och hjälper dig med riktlinjer för en balanserad vardag för valpen.


Innehåll:
Tre föreläsningar, skritligt material som stöd och utveckling av föreläsningarna  samt träningsråd och övningar för valpen.

Vi har i det här paketet samlat övningar innehållande vardagslydnad, fysisk utveckling, beröringsterapi, doga och självförtroende.

 
Så här funkar det!

Du anmäler dig till föreläsningspaketet lite längre ned på den här sidan och väljer då om du vill swisha betalningen eller få en faktura.

När föreläsningspaketet är betalt kommer du att få ett mail med personlig inloggnigsinformation till vår utbildningsplattform där du hittar föreläsningarna.

Du väljer helt själv när du vill titta på föreläsningarna då de är förinspelade och du har tillgång till dem under två veckors tid och kan då se dem hur många gånger du vill.

Provsmak på en av övningarna!

Innehåll i korthet:

Hundens etologi
Valpens beteende
Rumsrenhet
Massage & akupressur
Relation hund-ägare
Social och miljöträning
Bitande
Enkla vardagslydnadsövningar
Mod
Kroppskännedom
Fysisk utveckling - skapa en stark grund

 
Föreläsare

 Sandra Tellström
 Hundpsykolog & uppfödare
 

Anmälan

Pris
 1800kr
Vill du så, kan du dela upp betalningen på två!
 
  • Väljer du att betala in paketavgiften via Swish så gör du det direkt.
    Swishnummer: 123 495 53 73
    (märk med ditt namn + kursens namn)
  • Exempelvis: genom rekomendation, google, mässa, Instagram, rekomendation, Facebook, annons etc.