Friskvård och upplevelseguide!

Knyt skosnörena, sätt i hårtofsen och förberedd dig på en distansutbildning du INTE gör i soffan!

Guida, coacha, utbilda, inspirera och hjälp andra förverkliga sig själva tillsammans med sin hund. Vi bjuder in till en utbildning som hjälper dig förändra världen på ditt sätt!

Genom upplevelser på både in och utsida kan den som vill kliva både lite grand och väldigt mycket utanför sin comfortzon och växa i både kropp och själ.

Under utbildningens gång får du som instruktör/guide möjlighet till en spännande resa inom personlig utveckling som lägger grunden för de upplevelser och äventyr du kommer ta med hundägare på i framtiden.

Vi kommer använda oss av skogen, vattnet, bergen, ängarna, åkrarna, myrarna, stillheten och vår kreativa kraft för att skapa nya vägar till relationsfördjupning, anatomisk kunskap, rörelseförståelse, muskelbyggnad, sinnesro, styrka och kapacitet.

Utbildningen bygger på

- Live träningspass
- Videoinstruktioner
- Förinspelade föreläsningar
- Kreativ träningsuppbyggnad med coach
- Personlig utveckling på Zoom
- Uppsamlingsveckor
- Kapacitet & potential utveckling hos dig som instruktör/guide
- Två äventyrshelger (inte obligatoriskt)
Vi har såklart tagit hjälp av äventysproffset själv, Jenny Bernström från Bergahundar som kommer vara med och hjälpa dig se bortom dina gränser och som hon själv säger  - LEVA REDO!
Start
31 maj

Anmälan öppen till och med fredag 7juni 23:59

Förkunskapskrav:
Grundläggande hundvana

Utbildningen är 100% på distans MEN det ingår två äventyrshelger för den som vill!
Delar i utbildningen
 
Näringslära
Dragträning
Paddling
Creektreaking
Grottkrypning
Massagetekniker
Anatomi och rörelseanalyser
Styrketräning och dynamism
Äventyrsutveckling
Hinderbanor & K9 biathlon
Löpning
Balansbollsträning
Mindfulness och doga
Cirkelträning och PT metoder
Parkour
Obligatoriska Zoommöten
11/6 frågemöte 18.00
2/7 frågemöte 18.00
23/7 frågemöte 18.00
13/8 frågemöte 18.00
3/9 frågemöte 18.00
24/9 frågemöte 18.00
15/10 frågemöte 18.00
5/11 frågemöte 18.00
26/11 frågemöte 18.00
17/12 frågemöte 18.00
 
2025

7/1 frågemöte 18.00
28/1 frågemöte 18.00
18/2 frågemöte 18.00
11/3 frågemöte 18.00
1/4 frågemöte 18.00
22/4 frågemöte 18.00
13/5 frågemöte 18.00


Valfri äventyrshelger
23–24 september i Sulviken, Åre
4-5 maj  i Uppsala

(det är valfritt att delta, men vi rekommenderar att vara med om möjligt då du får en rejäl fördjupning av utbildningen under dessa helger!)
Utbildningen har alltid varit naturnära, men nu tar vi steget längre och flyttar fokus ännu djupare in i både äventyr, skog & mark.

Vi vill ge dig en kraftfull utbildning där du under ett års tid får utmana dig själv både fysiskt och mentalt tillsammans med din hund, men också flytta gränserna för hur kursverksamhet och möten med hundägaren ser ut. Vi spränger helt enkelt väggarna för den uttjatade ramen av friskvårdskurser och revolutionerar något helt nytt. Det blir uppfriskande, utmanande och väldigt väldigt roligt!
Vi tar härmed ett rejält avstamp till en ny nivå av distansutbildningar med ett nytt arbetssätt där vi hjälper dig från skolbänken till friska luften i gemensamma träningspass på distans!

 
Lärare, coacher, guider & föreläsare

Vi har samlat ihop en imponerande grupp lärare och coacher som ska leda, guida, coacha, pusha och utbilda dig i denna färgsprakande utbildning som hjälper dig spräng boxen och hitta ditt sätt att driva företag som supportar ditt sätt att leva. Få verktygen till framgång som mäter sig på långt fler sätt än ett.

Jenny Bernström
Äventyrsguide, SUPinstruktör, Livscoach & Professionell Hundtränare

Louise Tigerhielm
Hundinstruktör, Friskvårdsinstruktör, Hundmassör, Balansbollsinstruktör, Beteendeutredare, Terapihundsförare, Första hjälpen instruktör med flera utbildningar

 

Ida Johansson
Jägare, Lantbrukare, Hundinstruktör, Friskvårdsinstruktör, Hundbeteendeutredare

Sandra Tellström
Hundpyskolog, Dogalärare,
Friskvårdsinstruktör, Balansbollsinstruktör, DogParkourinstruktör med flera utbildningar
Detta får du lära dig!
Träningslära. Styrka, kondtion, koordination, balans och återhämtning. Creektreaking. Paddla med hund. Cirkelträning. K9 Bihalaton. Doga. Rörelseanalyser. Massagebehandlingar. Löpning. Parkbänksgym. Balansbollar. Hinderbanor. Dogparkour. Äventyrsutveckling. Mindfulness. PT verktyg. Använda naturen som lekplats. Inspirera och engagera andra, coaching! Nya former av kursverksamhet och möten med hundägare.

Du får givetvis också lära dig mer om hundens hälsa, det endokrina systemet. Om muskler, leder och ligament. Viktiga grunder inom näringslära, foder, tillskott, vitaminer och naturläkemedel. Hundens känsloliv.  Avslappningsövningar. Du får också lära dig om triggerpunkter, stressreducering och avslappningarmetoder.
Under utbildningen får du lära dig många vägar till att uppnå god hälsa och livskvalité hos hunden. Detta kan du sedan omsätta i friskvårdskurser, workout pass, cirkelträning, hjärngympa kurser, upplevelser, löpgrupper, upplevelsepromenader, mindfullness  vandringar, privatträningar och konsultationer. Du kommer att ha massvis av verktyg för att inspirera och hjälpa hund och hundägare till ett mer hälsosamt, aktivt och roligt liv!
Månadskostnad 2000kr
Pris: 25.000kr (ink moms)

Betalningsalternativ:
- Alternativ 1  25.000kr betalas senast 30 maj
- Alternativ 2  Anmälningsavgift 3000kr betalas senast 30 maj, sedan 12 inbetalningar á 2000kr med start 28/6


Priset är det totala priset du faktiskt betalar, i priset ingår moms, administrativa kostnader, delbetalningsavgifter (om du väljer att delbetala) diplomering/certifiering m.m
Spoiler alert!
Nästa år kommer den här utbildningen prissättas till 35.000kr. Du kan nu med andra ord tjäna 10.0000kr på att anmäla dig 2024!