Välkommen in i den inre cirkeln. Följ med bakom kulisserna. Upplev det annorlunda. 

En plats där inget är tillrättalagt, knappast fyrkantigt och definitivt inte filtrerat. Vad det kommer att vara är spännande, annorlunda, nördigt och väldigt högt i tak!

Väntar du ivrigt väntar på nya insikter, spännande kaninhål att dyka i, gillar att lyfta på stenar och gräva bortom de uppenbara, uppskattar att nörda i detalj och frimodigt tolka hundar och världen vi lever i med dem  - då är det här platsen för dig!

Du får vara med och påverka innehållet under året, önska föreläsningar och diskussionsämnen. Att just dina behov blir tillgodsedda är viktigt.
Det är här är utbildning som saknar både ramar och regler. Vilket är utbildningens största styrka! Det är ett fritt flöde av kunskap, personlig utveckling och en trygg plats att landa på mellan varven. Det är unikt.
"Stort tack för alla fantastiska live sändningar. Det väcker så mycket tankar.
Tack Sandra för dina många tanke- och känsloväckande tankar och känslor . Du rör om. På ett nyttigt sätt. Ärligt, ofiltrerat, otillrättalagt och operfekt, du är en verklig inspiration"
Sagt av fellowship deltagare
Start: 3 mars
Anmälan öppen till den 29e mars
Under året kommer du bland annat få ta del av följande föreläsningar:

- Den tysta hundkunskapen
- Den (o)perfekta hunden
- Medberoende till sin hund
- Hunden som psykolog
- Bestraffningars verklighet
- Den missförstådda flamsiga hunden
- Utveckla hundens superkrafter och formtoppa


Du kommer också få ett gäng nytänkande övningar, de flesta med syfte att förstå och kommunicera bättre med sin hund. Ett intresant litet forskningsprojekt kommer delas, på hundar i flock med spännande hundspråk videos för att förstå hundens något mystiska flockbeteende bättre. OCH, du får möjlighet att delta på en vandringshelg i jämtland (12-14 juli).

Det ingår dessutom veckovisa livesändningar, zoommöten, gemensamma utmaningar och många många fler föresläsningar

Alltsammans och mycket mer ingår i detta fellowship.

Varje månad får du:
* En splitterny föreläsning
* Ett frågemöte på zoom
* Spännande utmaningar
* Tre livesändningar
* Sluten diskussionsgrupp
* Flertalet föredrag
* Roliga & generösa bonusar
Låt oss tillsammans ge oss ut på en fartfylld skattjakt, en gnutta soul searching, sökande efter guldkorn, spännande storm chasing och ett intimt äventyr tillsammans!
 
Vill du hänga med mig?
– så är det här jag kommer vara!

Jag kommer lägga allt mitt krut på detta, här kommer min kreativitet kanaliseras, min passion flöda fritt och jag generöst, o-filtrerat och ärligt dela alltsammans med dig i ett alldeles nytt format. Det här blir en unik möjlighet för dig att göra 2024 till ett år att växa, inspireras, utmanas och ha ROLIGT!

Jag vill skapa en plats där man får växa på ett sätt som inte tillåts i andra format. Jag vill ta med dig på en resa utan mål där vägen är fyllt av upplevelser, insikter, kunskap och spännande erfarenheter. En resa vars mål får utkristallisera sig längs med vägen och när året är slut kommer du stå stadigare i dig själv med helt nya färdigheter och expertis inom hund
/ Sandra
Månadskostnad: 1000kr (ink moms)

Betalningsalternativ

Alternativ 1
-1000kr vid anmälan (betalas 27 februari)
-Nio delbetalningar á 1000kr med start 27 mars


Alternativ 2
- 10.000kr betalas 10 dagar efter anmälan


Priset är det totala priset du faktiskt betalar, i priset ingår moms, administrativa kostnader, delbetalningsavgifter
(om du väljer att delbetala).

Du erbjuds en unik möjlighet att under 2024 vara en del i ett härligt sällskap där du blir först att ta del av splitternya föreläsningar, unika livesändningar, kontinuerlig inspiration, färska utmaningar, nytänkande och spännande möten!


Vi möts på Zoom och i en sluten Facebookgrupp och allt samlas också
i en exklusiv kunskapsbank på vår utbildningsplattform där du kan
fördjupa dig i innehållet. Utöver detta också generöst med bonusar
i form av föreläsningar i alla riktningar!

Anmäl dig idag och du får direkt tillgång till
10 inspelade livesändningar om hundens superkrafter,
problembeteenden, längtan, styrkor och relationer. 

Anmäl dig till ett vidunderligt 2024 här!

Det här är för dig som:

- Ivrigt väntar på nya sätt att utvecklas!

- Vill få kontinuerlig kunskap, inspiration och spännande insikter serverat

- Vet att det oftast bara skrapas på ytan och inte nöjer dig med det

- Känner att det finns så mycket mer till livet med hund än vad som ofta delas

Den här utbildningen kommer stärka dig! Stärka dig i din kunskap, göra dig ännu stadigare i den du är som människa, hundägare och hundtränare, utkristallisera dina styrkor och hjälpa dig med dina "svagheter".

Utbildningen kommer också att ge dig föreläsningar, övningar, uppgifter och utmaningar som fyller på din kunskapsbank och ger dig fördjupad expertis. Mitt fokus i detta är att gräva djupare än man normalt sett, lyfta på stenar och kliva bakom låsta dörrar liksom, för att ge ett djup som jag ofta tycker saknas i hundträning som baserar alltför mycket på metoder med bristande framgång på grund av en djupare förståelse för både människan och hunden.

Det finns så mycket att prata om. Sådant som inte riktigt ryms på en kurs eller utbildning där ramarna är tydliga och vägen utstakad. Men jag vill prata om allt det där som man annars sällan kommer till. Det svåra, utmanande och okända. Det tabulagda och det som skaver. Jag vill också öppna upp för det kittlande och allt de där man inte kan ta på. Jag vill hjälpa dig träna hund med intuitionen som bas och kunskap som verktyg!

Jag vill skapa en plats där man får växa på ett sätt som inte tillåts i andra format. Jag vill ta med dig på en resa utan mål där vägen är fyllt av upplevelser, insikter, kunskap och spännande erfarenheter. En resa vars mål får utkristallisera sig längs med vägen och när året är slut kommer du stå stadigare i dig själv med helt nya färdigheter och expertis inom hund.

Följ med!