Fyra veckors skattjakt bjuder på små och stora äventyr i vardagen!

Genom att tillsammans med hunden utföra uppgifter, finna platser & föremål och lära hunden nya saker så samlar ni poäng och får ni tillräckligt mycket poäng så vinner ni en skatt! En skatt ni kommer ha att ha glädje av många år framöver!

Skattjakten berikar era vardagliga promenader, inspirerar till att göra annorlunda och samtidigt lär hunden sig nya beteenden och ni jobbar tillsammans som ett starkt team!

Skattjakten gör du på hemmaplan och på tider som passar dig!
Den går att anpassa till både dina och hundens fysiska förutsättningar, du väljer själv vilka utmaningar du vill anta och på vilken nivå du vill lägga ert deltagande.
Bli ett starkt team med din hund när ni jobbar mot ett gemensamt mål!

Är du tävlingslysten får du och hunden dessutom fyra spännande och utmanande veckor tillsammans!
Start
1:a september
Anmälan öppen till 5 september
 
Pris
500kr
Ledare
 Sandra Tellström
Hundpsykolog
.
Vad innehåller skattjakten?

Uppgifter att lösa
Föremål att finna
Platser att besöka

 Relationsstärkande övningar
Tekniska övningar
Avslappningsövningar
Nyttiga övningar
Skojiga övningar
Fysiska & själsliga övningar
Självförtroende övningar
Kluriga övningarÄven om själva skattjakten avslutas efter fyra veckor så har du tillgång till allt material i sex månaders tid och kan därför gå tillbaka efteråt och inspireras samt träna i lugn och ro.
Hur funkar skattjakten?

Varje vecka släpps en lista med nya uppgifter att lösa eller föremål att finna, platser att besöka eller nytt att lära hunden!

Under veckan så väljer du själv vad du och hunden vill göra och bestämmer således helt själv på vilken nivå ni väll lägga skattjakten.

Alltsammans ni gör tillsammans som ett team ger er möjlighet att samla poäng som i slutet leder er till en skatt - en belöning väl värd jakten!


Oavsett deltagnivå i skattjakten så får ni ta del av roliga övningar, nytänkande träning och inspiration genom pedagogiska och snyggt presenterade filmer.
Anmäl dig här och betala in deltagaravgiften på 500kr till
Swish 123 495 53 73

 
Märk swishen med ditt för och efternamn
+ ditt telefonnummer + Skattjakt
Anmälningsformuläret strular ibland, kan du inte anmäla via det - så skicka in din anmälan via e-post till info@hundsteg.se
Information

Inga förskunskapskrav krävs
Alla är välkomna att vara med oavsett ålder, ras eller tidigare erfarenheter

Materialet
Kursen innehåller videomaterial, skritfligt material och flertalet övningar pedagogiskt illusterade i snygga filmklipp. Du tar del av materialet när du själv har tid och möjlighet. Materialet finns online på vår utbildningsplattform vilken du får åtkomst till via ett personligt lösenord vid kursens start. Du har tillgång till utbildningsplattformen i 6 månader.


Facebook
För den som vill vara med i skattjakten och samla poäng och ledtrådar så finns en Facebook grupp där man veckovis redovisar sina bedrifter och fynd. Man kan också göra kursen enbart i inspirationsyfte och ta del av övningar och uppgifter som man gör hemma på egen hand utan redovisning eller tidsfrist.