ONLINE KURSER

Levande kurser levereras direkt hem till dig!
Distanskurser och online verksamhet behöver inte bara vara informativa texter och trista instruktionsvideos. En online kurs kan ta med dig ut i verkligheten, till platsen där "det" händer och du kan njuta av upplevelsen hemma i soffan samtidigt som du lär dig!

Det har alltid varit vår devis, att lärandet i sig ska vara roligt, inspirerande och motiverande. Vi gör inget undantag med våra distansutbildningar och lägger ner mycket tid, omtanke och kärlek i vårt material.

Hur våra kurser fungerar

En del av våra kurser är självstudier och andra är lärarledda, men oavsett så planerar du själv in när det passar dig att titta på föreläsningarna, materialet och göra övningarna & uppgifterna. Sedan finns vi i bakgrunden när du behöver!

Våra distanskurser sträcker sig från åtta dagar till åtta veckor och vi erbjuder allt från styrketräning till känsloberabetning. Varmt välkommen till våra online verksamhet, vi hoppas du ska hitta vad du söker!


LÄNGRE KURSER
-
8-12 veckor 


FYRA VECKORS KURSER
 


KORTARE KURSER


1-3 veckor 

DOGA
MOVEMENT


Genom att utföra rörelser som är utanför vanan både väcker och skapar man nya neurologiska vägar, hjärnceller och synapser stimuleras. Hunden växer fysiskt, mentalt och själsligt. En unik kurs!


Läs mer och anmäl dig här!


  Pris: 2000kr  

RELATIONS
RESAN


Inventera och fördjupa din och din hunds relation! Utforska, väx och utvecklas tillsammans - i lugn och ro hemma oavsett vart du bor och på tidpunkter som passar dig! 

Läs mer och anmäl dig här!


  Pris: 1500kr  

BERÖRING AV KROPP & SJÄL

Genom dina händer lär du känna din hund både fysiskt och själsligt. Du får lära dig olika beröringstekniker som ämnar att skapa balans i hundens muskler, rörelser och tankeverksamhet.

Läs mer och anmäl dig här!

  Pris: 1000kr 

ÅTTA DAGARS DETOX

 Ge din hund en detox och få verktyg för en mer balanserad vardag. Ofta är de förväntningar, miljöer och situationer vi utsätter hundarna för i vardagen krävande emotionellt.

Under de här åtta dagarna så hjälper vi hunden skala av lagrade upplevelser, börja bearbeta dem och kunna släppa på handbromsen för att kunna ta sig igenom livet enklare.Läs mer och anmäl dig här!

  Pris: 500kr  

DRAGHUNDEN
Basic

En kurs om grunderna i dragträning!

Lär dig hur man passar ut en dragsele, basic utrustning, förberedande träning , kör in en hund, rutiner kring träning, träningsupplägg, och felsökning när det inte går som väntat.

Läs mer och anmäl dig här!


  Pris: 2000kr  

EIGHT WEEK CHALLENGE

Träna din hund funktionellt stark tillsammans med oss!
Styrka, kondition, rörlighet och näringslära är grundstenarna i den här innovativa och nytänkande kursen

Läs mer och anmäl dig här!


  Pris: 1800kr  

MODIG & STARK!

Vi arbetar oss igenom tre lager av viktigt kunnande kring psykologin i att vara självsäker, skicklig & modig.

Du får ta del av tre paket med föreläsningar, utbildnings-material och praktiska såväl som teoretiska övningar med ändamål att öka både din och hundens kompetens.

Läs mer och anmäl dig här!


  Pris: 1000kr 

FUNBANK

30 övningar för att sätta guldkant på vardagen!

En inspirationskälla skapad av oss på Hundsteg men också av några av Sveriges mest framstående hundtränare, så som Caroline Alupo, Maja Bohlin, Jenny Bernström, Malin Andersson och Louise Tigerhielm. 

En funbank av rang!


Läs mer och anmäl dig här!


  Pris: 500kr 

DRAGHUNDEN
Master

Den kompletta drömkursen om dragträning!


Här får du allt från föreläsningar om skadeföreyggande träning till hjälp med vilken krok du ska välja. Hur du tillverkar egna linor och viktiga knopar.

Rörelseanalyser och massage och beröingsterapi för den arbetande kroppen.

Intervjuer med framgångsrika hundspannsförare och skickliga fysioterapeuter.

Näringslära för den arbetande hunden. Träningslära. Valpträning. Träning i viloperioder. Tävling och träning mot ett mål. Psykologi hos hund och förare.

Flertalet träningsprogram där du får lära dig allt från sprintträning till långdistans och turkörning.


Läs mer och anmäl dig här!


  Pris: 5000kr  

HUNDGYMMET

Kursen innehåller ett generöst antal av variationsrika övningar för styrka och smidighet!

Fem olika träningsplaner anpassade till hundens olika stadier i livet, tips och råd för hur du antingen bygger ett eget hundgym, nyttjar skogen, naturen och miljön omkring dig för att träna!

Läs mer och anmäl dig här!


  Pris: 1000kr 

I kursen får du ta del av fem olika gymtyper & konstruktioner med tillhörande träningsplaner som du fritt kan inspireras av!

HUNDGYMMET

Konstruktion & utformning
Innehåll och material
Övningar
Fem träningsplaner
Inspiration och frågegrupp på Facebook

FÖRELÄSNINGSPAKET

MIssa inte våra föreläsningspaket som innehåller föreläsning, övningar och undervisningsmaterial i härliga paketlösningar

Läs mer här