En föreläsningsserie om hundens värld i 25 delar

Finns det på riktigt något bättre att unna sig än kunskap? Vi tycker inte det och presenterar därför glatt årets julkalender som till bredden är fylld med just KUNSKAP om hundens beteende, språk och förfarande!

En julkalender fylld av förnuft och känsla men också rim utan reson, en hel del vett utan etikett och några fasor och fasoner, alltsammans precis så levande, vilt, vackert och journaljärt som hundens väsen är!

Vi djupdyker i dess sociala liv, tar myter vid hornen, lär oss hundens tungomål och innersta behov.

 
Vad är med i julkalendern?
Det vill vi såklart inte berätta eftersom det kommer ta halva nöjet ifrån dig! Julkalender luckor ska öppnas med största nyfikenhet! Men vi kan berätta vad julkalendern kommer att ge dig:

- Lösningar på problem
- Växande som hundägare
- Verktyg att hantera svåra situationer
- Aha upplevelser
- Vässad kommunikation till hunden
- Skratt & glädjeJulkalendern kostar 300kr men är i själva verket värd 2000kr. Helt klart läge att bjuda sig själv på kunskap och en spännande december
 
Tänk dig att varje decembermorgon få vira in dig i en filt, ta fram den stora koppen te och förväntansfullt öppna dagens lucka och se vilken ny kunskap som väntar! 
Julkalender delas via vår utbildnings-plattform dit du får en personlig inloggning och kan ta del av materialet i två månaders tid. Så hinner du inte titta igenom allt i december så kan du i lugn och ro fortsätta i januari.
 
Vi tror att oavsett om du är nybörjare inom hund eller har många års erfarenhet så kommer du finna kunskap, guldkorn och intressant innehåll i vår julkalender
Start  1/12
Pris: 300kr
25 dagar
Vill du betala med kort?
Du kan köpa vår julkalender direkt på vår utbildningsplattform och betala med kort.

Följ den här länken!
 
Anmäl dig här!
Anmäl dig här och betala in
kostnaden på 300kr till
Swish 123 495 53 73

 
Märk swishen med ditt för och efternamn
+ ditt telefonnummer + jul
  • Har du fått en specialkod från din rasklubb så skriver du in den här
  • Vi lovar givetvis att aldrig spamma dig eller skicka skräppost utan då och då inspirera och berätta om sånt som är aktuellt i hundvärlden och oss!

    Du kan givetvis avregistrera dig när som helst om du inte längre vill ha mail från oss.
Anmälningsformuläret strular ibland, kan du inte anmäla via det - så skicka in din anmälan via e-post till info@hundsteg.se
GDPR
Hundsteg värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd och följer den nya Dataskyddsförordningen som gäller från och med den 25 maj 2018 inom EU och tryggar hanteringen av Dina personuppgifter. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter.

Vi samlar in ovannämnda uppgifter för att kunna skriva in dig på den kurs du valt att anmäla dig till, uppgifterna läggs in i vårt bokförings system för att kunna göra vår bokföring.
Om du väljer att tacka ja till utskick från oss, så läggs även din epost adress till i vårt epost register. Det är enbart vi som kommer använda din epost till utskick max 1-2 gånger i månaden från oss.

Har du frågor eller funderingar kring det här, tveka inte att höra av dig!