Kurser i Åre & Duved med onejd 
Vi tror på utbildning, kunskap är framgång

Vi vill utbilda dig att själv bli proffs på din hund, att känna till och förstå hur din hund fungerar är nyckeln till en harmonisk hund och fungerande relation  mellan er. 

Hos oss kan du få viktiga pusselbitar,
kom och lär dig mer!
Metoder
Vi jobbar med positiv förstärkning där vi belönar det önskade beteendet,  Detta ger en gladare hund som tycker det är roligt att lyda och samarbeta och ni får en bättre kontakt och relation. Om hunden gör beteenden vi inte önskar tar vi reda på orsaken och arbetar med den.
 
Att använda sig av bestraffningar i inlärning resulterar i att det tar längre tid för hunden att lära sig och hela glädjen med att träna med sin ägare försvinner! Negativitet har en kortare väg till hjärnan än positivitet, vilket gör att hunden inte kommer att kunna ta ägarens beröm om den samtidigt blir tränad med bestraffningar. Negativ association till träning minskar motivation och arbetsvilja.
 
Aktuella kurser
Just nu ligger kursverksamheten i Åre nere på grund av mammaledighet
Vill du gå kurs NU kan vi varmt rekommendera våra online kurser som du hittar under "Onlinekurser" och "Online paket"
Valp/Grundkurs

Att gå kurs med sin hund är toppen för både den sociala träningen och miljöträning.
 
På våran grundkurs får du inte bara lära dig vardagslydnads övningar så som stanna kvar, koppelträning osv utan du får också kunskap om hur inlärning faktiskt fungerar. På så sätt får du kunskap att lösa många problem på egen hand som kan uppstå hemma.

Kursen anpassas efter gruppens behov och du får hjälp med vad just du och din hund behöver. Här har du en helhets kurs där allt ifrån grundträningen i vardagslydnad till hur man får en bra vardag tillsammans med sin hund ingår. 

Kursinnehåll 
• Inkallning
• Gå fint i kopplet
• Skapa en bra relation
• Stanna kvar träning
• Förbudsträning
• Hundens vardag
• Hälsa fint 
Träna mera!

Kan din hund sin vardagslydnad men ni vill träna mera?  Finslipa det ni redan kan och bli ännu bättre?

På den här kursen tränar vi mera vardagslydnad. Vi utmanar hundarna med lite störning för att göra dem ännu duktigare på sina kommandon.

Exempelvis att sitta kvar fast det sker massa saker runt omkring, att komma på inkallning med störning av andra hundar.

Vi kommer också träna mer på följsamheten både med och utan koppel. Med mycket mera! På den här kursen finns de delvis möjlighet att skräddarsy innehåll efter dina behov!


Kursinnehåll 
• Följsamhet/koppelträning
• Förbud
• Störningsträning 
• Snabbare reaktioner på komandon
• Kontakt och samarbete


 
Spårkurs
Alla hundar kan spåra! Och de flesta tycker att det är väldigt kul

Att följa ett spår är berkning för hunden och tillgodoser massor av naturliga behov hunden har. Det är dessutom en jättekul sysselsättning och som gör hunden trött, nöjd och tillfredställd. 
På den här kursen får du lära dig hur du enkelt kan komma igång och lägga personspår åt din hund på promenaden ni redan går.
Rallylydnad

Nyfiken på Ralllydnad? Här får du lära dig mer om sporten och grunderna.
 
Under 3 lördagar så får du lära dig nybörjarskyltarna och grundreglerna i Rallylydnad. Vi kommer även ställa upp banor att träna på varje kurstillfälle. 
Ett väldigt roligt sätt att träna på grundgrundlydnaden och superbra för kontakt och samspelet mellan dig och din hund.  Kom och prova på och se vad det handlar om! Du behöver inte vara tävlingsintresserad utan vi fokuserar på rallylydnad som en aktivitering (även om vi även pratar lite tävlingsregler).
Anmäl dig till kurs!
  • Exempelvis: genom rekomendation, google, mässa, Instagram, rekomendation, Facebook, annons etc.
Privatträning
För tillfället har vi inte möjlighet att ta emot privatträningar desvärre.

Du kan förstås också boka privaträning med egen instruktör. Kanske vill du ha hjälp med koppelträning, inkallning, hälsande eller lära dig något nytt som klickerträning, rallylydnad, spår med mera!

Kontakta oss med era behov så skapar vi en träningsträff med fokus på just det ni behöver!

1200 kr/timme
Anmälningsvillkor
Anmälan är bindanden. Du kan ångra din anmälan fram till 7 dagar innan kursstart. Efter det är du skyldig att betala för hela kursen såvida inte ett veterinärsintyg kan uppvisas som förhindrar deltagande. 

GDPR
Vid anmälan godkänner ni att vi behåller era kontaktuppgifter i vår kundregister. Om du önskar att dessa raderas efter kursens avslut hör av dig så ordnar vi det.