Kurser i Åre & Duved med onejd 
Vi tror på utbildning, kunskap är framgång

Vi vill utbilda dig att själv bli proffs på din hund, att känna till och förstå hur din hund fungerar är nyckeln till en harmonisk hund och fungerande relation  mellan er. 

Hos oss kan du få viktiga pusselbitar,
kom och lär dig mer!
Metoder
Vi jobbar med positiv förstärkning där vi belönar det önskade beteendet,  Detta ger en gladare hund som tycker det är roligt att lyda och samarbeta och ni får en bättre kontakt och relation. Om hunden gör beteenden vi inte önskar tar vi reda på orsaken och arbetar med den.
 
Att använda sig av bestraffningar i inlärning resulterar i att det tar längre tid för hunden att lära sig och hela glädjen med att träna med sin ägare försvinner! Negativitet har en kortare väg till hjärnan än positivitet, vilket gör att hunden inte kommer att kunna ta ägarens beröm om den samtidigt blir tränad med bestraffningar. Negativ association till träning minskar motivation och arbetsvilja.
 
Aktuella kurser
Valp/Grundkurs

Att gå kurs med sin hund är toppen för både den sociala träningen och miljöträning.
 
På våran grundkurs får du inte bara lära dig vardagslydnads övningar så som stanna kvar, koppelträning osv utan du får också kunskap om hur inlärning faktiskt fungerar. På så sätt får du kunskap att lösa många problem på egen hand som kan uppstå hemma.

Kursen anpassas efter gruppens behov och du får hjälp med vad just du och din hund behöver. Här har du en helhets kurs där allt ifrån grundträningen i vardagslydnad till hur man får en bra vardag tillsammans med sin hund ingår. 

Kursinnehåll 
• Inkallning
• Gå fint i kopplet
• Skapa en bra relation
• Stanna kvar träning
• Förbudsträning
• Hundens vardag
• Hälsa fintStart 17 augusti
Kursdatum: 17, 24, 31 augusti, 14 , 21 september.
Tid: 18.00-19.00
Pris:  1250 kr
Plats: Åre
Träna mera!

Kan din hund sin vardagslydnad men ni vill träna mera?  Finslipa det ni redan kan och bli ännu bättre?

På den här kursen tränar vi mera vardagslydnad. Vi utmanar hundarna med lite störning för att göra dem ännu duktigare på sina kommandon.

Exempelvis att sitta kvar fast det sker massa saker runt omkring, att komma på inkallning med störning av andra hundar.

Vi kommer också träna mer på följsamheten både med och utan koppel. Med mycket mera! På den här kursen finns de delvis möjlighet att skräddarsy innehåll efter dina behov!


Kursinnehåll 

Start
Kursdatum: Kommer snart!
Tid: 
Pris: 
Plats:
Följsamhet

Vad är följsamhet? Det är att smidigt anpassa sig, att följa med, vara intresserad.

För oss handlar det också om ett intresse för mina aktiviteter och en vilja engagera sig i det som vi gör. För att det ska ta rum behöver vi skapa förutsättningar för det.

Att kräva följsamhet blir inte följsamhet så mycket som lydnad eller att agera under någon form av ett hot. Vi vill arbeta med frivillighet!

Grunden ligger i leken, att det är roligt att vara tillsammans med dig när ni samarbetar, att du bjuder på det oväntade genom att inte vara förutsägbar och erbjuder intressanta aktiviteter. Genom dessa verktyg kommer hunden ha större intresse i att hålla reda på dig istället för tvärtom.


Kursinnehåll
Följsamhetsövningar
Uppmärksamhetsövningar
Relationsövningar
Lek

Det oväntade

Start
Kursdatum: 
Tid: 
Pris: 
Plats:
Anmäl dig till kurs!
  • Exempelvis: genom rekomendation, google, mässa, Instagram, rekomendation, Facebook, annons etc.
Privatträning

Du kan förstås också boka privaträning med egen instruktör. Kanske vill du ha hjälp med koppelträning, inkallning, hälsande eller lära dig något nytt som klickerträning, rallylydnad, spår med mera!

Kontakta oss med era behov så skapar vi en träningsträff med fokus på just det ni behöver!

600 kr/timme
Anmälningsvillkor
Anmälan är bindanden. Du kan ångra din anmälan fram till 7 dagar innan kursstart. Efter det är du skyldig att betala för hela kursen såvida inte ett veterinärsintyg kan uppvisas som förhindrar deltagande. 

GDPR
Vid anmälan godkänner ni att vi behåller era kontaktuppgifter i vår kundregister. Om du önskar att dessa raderas efter kursens avslut hör av dig så ordnar vi det.