ANSÖKNINGSFORMULÄR FÖR
PT DOG

Vi ber dig fylla i ansökan så utförligt som möjligt så att vi kan lära känna dig och se om du och utbildningen är en bra match!

Vi ser framemot din ansökan!

  • Vad jobbar du med just nu? Varför vill du gå den här utbildningen?
  • Berätta om din hund/hundar!
    Ålder. Ras/er. Kön.
  • Vad är din avsikt med att gå den här utbildningen?
  • Vilka vill du rikta dig mot? Vad har du för upptagningsområde?
  • Exempelvis: genom google, mässa, Instagram, rekomendation, Facebook, annons etc.
  • Har du en rabattkod anger du den här

GDPR
Hundsteg värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd och följer den nya Dataskyddsförordningen som gäller från och med den 25 maj 2018 inom EU och tryggar hanteringen av Dina personuppgifter.

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter.

Vi samlar in ovannämnda uppgifter för att kunna skriva in dig på den utbildning du valt att anmäla dig till, uppgifterna läggs in i vårt bokförings system för att kunna fakturera dig samt skrivs in på en deltagarelista som delas ut enart till dem som står med på deltagarelistan.

Om du väljer att tacka ja till utskick från oss, så läggs även din epost adress till i vårt epost register. Det är enbart vi som kommer använda din epost till utskick max 1-2 gånger i månaden från oss.

Har du frågor eller funderingar kring det här, tveka inte att höra av dig!

1. Generella regler
I och med att du betalar in din anmälningsavgift betraktas anmälan som definitiv och betalnings- och avbokningsreglerna träder i kraft 

Ångerrätten är 14 dagar enligt Allmänna reklmationsnämndens avtal
 
 
2. När ska jag betala?
Anmälningsavgiften ska vara betald senast 10 dagar efter anmälan

Resterande belopp ska vara betalt senast 10 dagar innan utbildningens start, alternativ enligt upplagd delbetalningsplan.
 
 
3. Vilka avbokningsregler gäller?
1. Din anmälningsavgift är inte återbetalningsbar om ångerrätt inte utnyttjats 14 dagar efter den betalats eller ett läkarintyg uppvisas som styrker att sjukdom förhindrar dig att genomföra utbildningen.

2. Avbokning av plats på utbildningen är möjlig fram till 10 dagar innan utbildningens start.

Vid avbokning av plats i ett senare skede är man skyldig att betala för utbildningen. Man har sedan möjlighet att i mån av plats vid senare tillfälle delta på utbildningen.

4. Påbörjad utbildning är du alltid betalningsskyldig för, dock har man möjlighet att i mån av plats vid senare tillfälle delta på utbildningen.

5. Vid "no show" det vill säga ingen avbokning och ingen närvaro är man betalningsskyldig till utbildningen.