LIMETLESS DOGS - ÄventyrsCOACH

Revolutions utbildningen för Hundinstruktörer!

Vill du växa i din yrkesroll och inspireras till utveckling! Längtar du efter att bryta ny mark, gå utanför ramarna och ha en kursverksamhet som inte bara bygger på traditionellt kursformat. Då är de här verkligen helt rätt för dig.

Under fyra dagar blandar vi upplevelser med handfasta tydliga och konkreta koncept att använda. Vi vill inspirera dig men även fånga och följa upp den inspirationen, så den inte rinner ut i sanden utan istället resulterar i en ny utvecklad verksamhet för dig.

Att ha hund är olika för så många och vi är helt övertygade om att de finns en stor marknad som inte används idag. Den vill vi utforska tillsammans med dig. Vardagslydnadskurser i all ära och de fyller en viktig funktion, men passar inte alla. De blir lätt fyrkantigt och med lite brist på motivation.

Vi tänker att detta ska hjälpa dig till att utveckla dina traditionella kurser till att bli mer levande och dynamiska, att du ska stå ut på marknaden med även de klassiska valp och vardagslydnadskurserna. Men även och framförallt kunna öppna upp en ny marknad för dig där du kan erbjuda innovativa, spännande och det oväntade till dina kunder.

Vi tänker att du planerar en lång karriär inom yrket hund och då behöver man själv känna sig inspirerad och motiverad när man håller en kurs, passionen behöver finnas där och den kräver näring och underhåll. De vill vi också bidra med under dessa dagar.
Vi kommer under dessa dagar arbeta med olika konceptgrupper för att hjälpa dig hitta din väg till att skapa en helhet kring just din passion. Oavsett om de är nosarbete, äventyr, löpning, vattenarbete eller alltsammans i en härlig blandning.

Att kunna paketera, marknadsföra och nå ut med sina koncept, kurser och upplevelser är en viktig hörnsten. Att bygga sitt varumärke och en kultur kring det man gör blir avgörande för framgången. Därför lägger vi även fokus på att hjälpa dig med de bitarna.
Det är viktigt att du själv får upplevelser tillsammans med din hund under dina dagar hos oss för att hjälpa dig komma igång med dina kreativa processer och skapande. Så vi kommer blanda ganska friskt med upplevelser, workshops och föreläsningar under dina dagar hos oss!

Bygg inte ett företag där du jobbar, skapa ditt legacy som du förändrar världen med.

Vi gör den här utbildningen tillsammans med Jenny på BergaHundar, en av dem mest kreativa och produktiva Hundtränare och företagare vi känner. Hon är inte bara väldigt inspirerande utan även handlingskraftig. En viktig kombination! Hon sprudlar av ideér och har kunskapen att backa upp dem.

Varmt välkommen till fyra dagar av ett äventyr för dig och din verksamhet!

Start Sulviken, Åre
Våren 2020
 
Utbildningsdatum
Släpps under vintern

Förkunskapskrav
Hundinstruktör

Limetless dogs - ÄventyrsCoach

Släpp alla associationer du har till att vara "Instruktör"!  Verksamheten vi hjälper dig utveckla med den här utbildningen grundar sig i att vara en coach eller gudie.


Som coach och guide ger du utmaningar och stöd i dem. 
Coachning är till för utveckling,  inte nödvändigtvis lära sig något nytt. Som coach skapar du förutsättningar för det att ske. Du sätter upp möjligheten genom miljön, övningarna och samtalen ni har runt det ni gör. 

Det är långt ifrån fyrkantigt och metodiskt. De är dynamiskt och ett flöde. 

Verksamheten vi hjälper dig utveckla under dessa dagar handlar om att vara gränslös, vara utanför boxen. Någonting du för vidare till hundägaren och således även hunden. De doftar frihet, avslappning och mod lång väg här!

Limetless dogs!

Månadskostnad 1100kr
Pris: 6000kr (ink moms)

Priset är det totala priset du faktiskt betalar, i priset ingår moms, administrativa kostnader, diplomering/certifiering med mera. 

Betalningsalternativ
Anmälningsavgift 2000kr betalas 20 dagar efter anmälan

1. Resterande 4000kr senast 30 dagar innan utbildningens start

2. Fyra inbetalningar á 1100kr, första inbetalning 30 dagar innan start