HUNDENTREPRENÖR

Förmodligen en av de viktigaste utbildningarna du som egen företagare kan gå – en viktig investering i DIG. Hur får man fler kunder? Hur får man ordentlig snurr på kursverksamheten? Hur kan man utvecklas i sitt eget företag?
Vi har tagit fram en utbildning där vi riktar in oss på just de viktiga delarna, att omsätta sin kunskap till ett säljande koncept. Att kunna livnära sig på hund!


En entreprenör är en person som tar initiativ till och organiserar en nyskapande verksamhet. Entreprenörskap handlar om kreativitet, initiativkraft, experiment och mångfald. Detta är vad vi fokuserar på under utbildningen och hjälper dig utveckla både dig och din verksamhet. Superkul helt enkelt!

Bygga ett varumärke
Alltför många underskattar eller rent av glömmer bort sitt varumärke. Att tänka på och bygga sitt varumärke är minst lika viktigt för ett litet bolag som de stora! Det är heller aldrig för sent att börja och definitivt någonting som är under ständigt arbete och utveckling. På den här utbildningen får du verktyg och strategier för att bygga och utveckla ditt varumärke.

Effektivisera
Tid är för många en bristvara och när man som hundtränare dessutom säljer sin tid, så finns de en begränsning i hur mycket man faktiskt har att ”sälja”. Varje timme måste ge bra avkastning oavsett om du står på kurs eller sitter på kontoret. Detta hjälper vi dig med – verktyg och handfasta råd för att nå dit. En oerhört viktig aspekt i all verksamhet – men särskilt för den lilla företagaren som säljer sin tid.
 
Marknadsföring
All marknadsföring handlar om utmaningen att hitta sina kunder och visa dem varför det är bra för dem att komma till just dig. Den handlar om allt från hur du och ditt företag ser ut till hur ni kommunicerar med brev, mail, annonser, på sajten, i verkliga livet och - ja allt som bidrar till att ge den bild du vill ge av företaget. Vi går igenom profilering, annonsering, sociala medier, grafisk design med mycket mera.
 
Vem riktar sig utbildningen till?
Till dig som precis startat upp din verksamhet men också du som hållit på några år och behöver uppdatera din verksamhet, förnya dig, du som behöver inspiration, vägledning och verktyg för att ta ditt företagande till nästa steg.

Lärare
Sandra Tellström
Jenny Bernström

Start Bromma, Sthlm
5 december 2020
 
Utbildningsdatum
5-6 december

Förkunskapskrav
Yrkesutbildning inom hund

Månadskostnad 1100kr
Pris: 3500kr (ink moms)

Priset är det totala priset du faktiskt betalar, i priset ingår moms, administrativa kostnader, diplomering/certifiering med mera. 

Betalningsalternativ:
Anmälningsavgift 1500kr betalas 20 dagar efter anmälan

1. Resterande 2000kr senast 30 dagar innan utbildningens start

2. Två inbetalningar á 1100kr, första inbetalning 30 dagar innan start

Utdrag ur utbildningens innehåll:

Social medier –hur använder man dem?
Utforska ditt egna företag
Din roll i företaget
Effektivisera ditt arbete
Bygga och stärka ett varumärke
Kursutveckling
Grafiska profiler
Marknadsföring, hur man utformar en marknadsplan
Hur man kan tänka kring prissättning
Identifiera sin målgrupp
Säljande texter och slogans
Hur man utformar en säljande annons
Rubriker som syns!
Få din hemsida att sälja sig själv
Nyhetsbrev
Hur kan man använda Facebook
Lär dig tolka statistik för att förstå din målgrupp