Goat Clicker clinic

En utvecklande och annorlunda utbildning för dig som vill utvecklas som tränare och beteende modifikations tekniker! För det är just det denna utbildning handlar om, att lära sig på detaljnivå modifiera beteenden.

Att träna andra djur än hund gör dig till en bättre beteendetränare och därmed bättre på att träna hundar. När vi inte längre kan använda oss av hjälprar i samma utsträckning, inte längre på samma sätt förutse vad vi tror djuret kommer att göra och inte störs av omedvetna sekundära förstärkare så blir träningen mera naken och vi tvingas förbättra våra tekniska färdigheter. 

Vi blandar vi klickerpass av getter med föreläsningar om inlärning. Att lära sig träna olika djur ger stor fördel inom all typ av inlärning! Getter är dessutom otroligt sociala djur med mycket humor som kommer ge dig både teknikträning, skratt och kunskap!

Välkommen på en uppfriskande, annorlunda utbildning!


Månadskostnad 1100kr Vi erbjuder delbetalningsplaner, se nedan

Pris: 4500kr (ink moms) 
Priset är det totala priset du faktiskt betalar, i priset ingår moms, administrativa kostnader, diplomering/certifiering med mera.  

Förkunskapskrav: 
Hundinstruktör och klicker erfarenhet

Betalningsalternativ:
Anmälningsavgift 1500kr betalas 20 dagar efter anmälan

1. Resterande 3000kr senast 30 dagar innan utbildningens start
2. Tre inbetalningar á 1100kr, första inbetalning 30 dagar innan start

Boende: Behöver du hjälp att hitta boende under dina utbildningstillfällen så hjälper vi dig gärna. Vi erbjuder boende i direkt anslutning till våra utbildningslokaler och har även avtal med närliggande stugby och camping. Kontakta oss för mer info!

Start Sulviken, Åre

3 juni 2019
 
Utbildningsinformation:

Tre utbildningsdagar

Utbildningsdatum:
3-5 juni