Delkurser i repris

Har du gått utbildning hos oss tidigare men känner att du vill borsta av kunskaperna, var det några år sedan och du vill veta vad som är nytt inom just de området? Då kan du gå om utbildningen till kraftigt rabatterat pris. Det är viktigt för oss att våra elever är uppdaterade och aktuella i sin kunskap!

Efter avslutad utbildning har du nu möjlighet att när du känner att du vill eller behöver gå om delkurser till ett kraftigt rabatterat pris. Kanske de är en speciell delkurs du tyckte särskilt mycket om och vill lära dig mera om, kanske du bara vill få lite inspiration eller återkoppla med oss och andra inom yrkesvärlden. 

Oavsett anledning så ser vi det som en stor fördel för dig att kunna komma och hålla dig uppdaterad i din kunskap och relationen till oss levande. 

Våra utbildningar utvecklas ständigt och vi vill att våra elever utvecklas med oss!
På det här sättet kan din kunskap alltid uppdateras, finslipas och vara aktuell samtidigt som vi kvalitétsäkrar våra elever. 

Hur fungerar det här?
Vi kan max ta emot två tidigare elever per kurs/utbildning, det är först till kvarn som gäller, anmäl dig till oss via epost eller telefon. Avbokad plats inom sju dagar av utbildningens start debiterar vi 200kr för, för att unvika att man håller en plats "utifall att"

Förkunskapskrav: 
Att du har gått kursen hos Hundsteg tidigare

Priser:
Instruktörs block: 1000kr
Problemhundskonsult block: 1200kr
Tvådagars utbildning: 1200kr
Tre dagars utbildning: 1500kr
Fyra dagars utbildning: 2000kr

Våra Professionella hundtränare elever går alltid kostnadsfritt om valfria delkurser