Carro Alupo och holistisk hundträning

Carro Alupo är utbildad Etolog, Hundpsykolog och hundägare. Hennes färdigheter sträcker sig inte bara till kunskap om hunden hon är dessutom en väldigt duktig föreläsare som med stor entuaiasm fångar och engagerar! 

Dessa två dagar hos Hundsteg har vi skräddasytt baserat på en växande nyfikenhet om holistisk hundträning. Där helheten är minst lika viktig som detaljerna.  

"Kropp, sinne, själ interagerar och vad vi möter är medvetna eller omedvetna beteenden.  Det är ofta, just hundars beteenden hundägare önskar förstå, forma och ibland förändra". Dessa två dagar ämnar att gå på djupet i detta ämne och ge både nya verktyg och ett nytt synsätt på hur man hanterar hund och hundproblem.

De ämnen som hon kommer att beröra är allt från homeopati till problembeteenden.
Vi går bland annat igenom taktil massage, rörelser och balansering för att släppa emotionella låsningar. Holistisk kroppskännedom och nutritionslära samt kikar lite på - Hundars känsloliv och våra kulturkrockar.

Du kan läsa mer om Carro på hennes egen hemsida - klicka här!

Pris och anmälan
3600kr (ink moms)
Anmälningsavgift 1000kr inom 20 dagar av anmälan, resterande betalas 30 dagar innan workshop.

Vänligen anmäl dig via anmälningsformuläret till höger på sidan

OM CARRO ALUPO
"Jag är, som alla andra, en mångdimensionell människa.
Med ena foten i vetenskapen, den andra det praktiska och båda i det andliga, försöker jag sammanfläta dessa dimensioner till ett. Till ett verktyg jag hjälper hundar, mattar och hussar med.
 
Sveriges lantbruksuniversitet och Stockholms universitet har hjälps åt att utbilda mig till etolog. Min magisterexamen resulterade i en studi om PTSD hos hund, läses här!

Jag har arbetat proffessionellt med djur i över 17 år; hästar, hundar, exotiska djur och lantbruksdjur har passerat mina händer. En gedigen hundinstruktörs- och hundpsykologutbildning (Hundens Hus i Stockholm) har gett mig verktygen att arbeta med hund. Det har blivit ett antalet fortbildningar under årens lopp som satt guldkant på det hela.
Mer om mina utbildningar, klicka här!

Jag fortsätter lära varje dag, varje hundmöte ger mig insikter kring hundars individuella komplexitet. Det är med ödmjukhet jag låter dessa fantastiska djur visa mig vägen i så mycket. Mitt grund mål är att ta forskningen ur de vetenskapliga publikationerna och sätta dem i verklig kontext och krydda med  erfarenheter och lärdommar från livet med hund.

/Caroline Alupo"

Sulviken, Åre

3-4 november

Anmäl dig här

  • Anmälningsavgift betalas 20 dagar efter anmälan. Resterande summa betalas 30 dagar innan start.

    Avbokning av plats möjlig fram till 30 dagar innan start (dock återbetalas inte anmälningsavgift). Sedan betalningskyldig för sin plats om inte sjukintyg av läkare uppvisas.
  • Exempelvis genom rekomendation, Facebook, hemsida, Instagram, google, annons, mässa etc.
  • Önskar du nyhetsbrev och utskick kring aktuella utbildningar från oss?

    Vi skickar ut ca 1-2 gånger i månaden och delar givetvis inte din e-post adress vidare till tredje part