Ansök här

Ansökningsformulär för Holistisk Hundcoach
- ZenDog Instruktör


Den här utbildningen skiljer sig från våra övriga utbildningar och förmodligen från alla övriga hundutbildningar i Sverige. Utbildningen kräver att du både har ett öppet sinne och är nyfiken på att arbeta med dig själv, både som människa och i din roll som hundägare för att sedan använda utvecklingen i ditt arbete som hundtränare.

Därför har vi valt att till denna utbildningen göra ett ansöknings formulär, för din skull, för att säkerställa att utbildningen passar dig. Att du kommer vara på rätt ställe. Låt dig inte anskräckas om du saknar tidigare erfarenheter inom de vi frågar efter, det krävs inga förkunskaps krav - vi vill bara lära känna dig. 


Vi ber dig fylla i det så utförligt som möjligt så att vi kan lära känna dig samt se om Holistisk Hundcoach utbildningen är en bra match för dig i livet just nu. 

Vi ser framemot din ansökan!

  • Vem var lärare samt hur många fysiska träffar innehåll den?
  • Vad jobbar du med? Varför vill du gå den här utbildningen? Vad kittlar din nyfikenhet med dess innehåll?
  • Har du erfarenhet av naturläkemedel, massage, yoga eller meditation? Har du gått andra relevanta utbildningar?

    Du behöver absolut inte ha några stora tidigare erfarenheter för att gå den här utbildningen. Det är bara bra för oss att veta med om dig i frågan.
  • Vad är personlig utveckling för dig? Har du tidigare arbetat med dig själv med hjälp av litteratur, livscoach eller terapeut? Vad är dina erfarenheter? Är du motiverad att lära dig mer om dig själv?
  • Vad inom det holistiska synsättet inspirerar dig? Vad utmärker en bra hundcoach, enligt dig?
  • Om det finns olika betalnings alternativ för utbildningen så anger du här vilket du önskar.
  • Exempelvis: genom google, mässa, Instagram, rekomendation, Facebook, annons etc.

GDPR
Hundsteg värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd och följer den nya Dataskyddsförordningen som gäller från och med den 25 maj 2018 inom EU och tryggar hanteringen av Dina personuppgifter.

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter.

Vi samlar in ovannämnda uppgifter för att kunna skriva in dig på den utbildning du valt att anmäla dig till, uppgifterna läggs in i vårt bokförings system för att kunna fakturera dig samt skrivs in på en deltagarelista som delas ut enart till dem som står med på deltagarelistan.

Om du väljer att tacka ja till utskick från oss, så läggs även din epost adress till i vårt epost register. Det är enbart vi som kommer använda din epost till utskick max 1-2 gånger i månaden från oss.

Har du frågor eller funderingar kring det här, tveka inte att höra av dig!

Anmälningsregler

1. Generella regler
I och med att du betalar in din anmälningsavgift betraktas anmälan som definitiv och betalnings- och avbokningsreglerna träder i kraft 

Ångerrätten är 14 dagar enligt Allmänna reklmationsnämndens avtal
 
 
2. När ska jag betala?
Anmälningsavgiften ska vara betald senast 20 dagar efter anmälan

Resterande belopp ska vara betalt senast 30 dagar innan utbildningens start, alternativ enligt upplagd delbetalningsplan
 
 
3. Vilka avbokningsregler gäller?
1. Din anmälningsavgift är inte återbetalningsbar om ångerrätt inte utnyttjats 14 dagar efter den betalats eller ett läkarintyg uppvisas som styrker att sjukdom förhindrar dig att genomföra utbildningen.

2. Avbokning av plats på utbildningen är möjlig fram till 30 dagar innan utbildningens start.

Vid avbokning av plats i ett senare skede är man skyldig att betala för utbildningen. Man har sedan möjlighet att i mån av plats vid senare tillfälle delta på utbildningen.

4. Påbörjad utbildning är du alltid betalningsskyldig för, dock har man möjlighet att i mån av plats vid senare tillfälle delta på utbildningen.

5. Vid "no show" det vill säga ingen avbokning och ingen närvaro är man betalningsskyldig till utbildningen.