Anmäl dig här

Här kan du anmäla dig till våra utbildningar
Har du frågor eller funderingar kring en utbildning så är du varmt välkommen att höra av dig via vår kontaktsida som du hittar här.

Vänligen använd anmälningsformuläret nedan för att göra din anmälan och har du kompletterande frågor eller funderingar så kan du skriva in dem under "övrigt".
Till höger kan du se våra anmälningsregler, vänligen läs igenom dem.

När vi mottagit din anmälan kommer vi posta dig ett välkomstbrev, där finns vidare information du behöver inför starten av utbildningen. Där finns även en faktura för din anmälningsavgift som det är 20 dagars betalningsvillkor för.


Vi ser framemot din anmälan och att få lära känna dig!


Anmälningsformulär

  • Om det finns olika betalnings alternativ för utbildningen så anger du här vilket du önskar.

Anmälningsregler

1. Generella regler
I och med att du betalar in din anmälningsavgift betraktas anmälan som definitiv och betalnings- och avbokningsreglerna träder i kraft 

Ångerrätten är 14 dagar enligt Allmänna reklmationsnämndens avtal
 
 
2. När ska jag betala?
Anmälningsavgiften ska vara betald senast 20 dagar efter anmälan

Resterande belopp ska vara betalt senast 30 dagar innan utbildningens start, alternativ enligt upplagd delbetalningsplan
 
 
3. Vilka avbokningsregler gäller?
1. Din anmälningsavgift är inte återbetalningsbar om ångerrätt inte utnyttjats 14 dagar efter den betalats eller ett läkarintyg uppvisas som styrker att sjukdom förhindrar dig att genomföra utbildningen.

2. Avbokning av plats på utbildningen är möjlig fram till 30 dagar innan utbildningens start.

Vid avbokning av plats i ett senare skede är man skyldig att betala för utbildningen. Man har sedan möjlighet att i mån av plats vid senare tillfälle delta på utbildningen.

4. Påbörjad utbildning är du alltid betalningsskyldig för, dock har man möjlighet att i mån av plats vid senare tillfälle delta på utbildningen.

5. Vid "no show" det vill säga ingen avbokning och ingen närvaro är man betalningsskyldig till utbildningen.