vetgirig

Unna dig kunskap! Att lära sig håller hjärnan ung, det skapar utveckling och tar dig framåt! Därför har vi den här sidan som bara är till för dig, din nyfikenhet, kunskaps törst och vetgirighet!

På den här sidan kan du hitta lite av varje, vi tipsar om intressanta artiklar, forskningsraporter och annat för den nyfikna som vill hänga med i nytt som sker.  Du kan även hitta träningsmanualer för både det ena och andra, så som hur man förebygger ljudrädsla, hur man lär hunden att göra cirkuskonster och tränar positiv förbudsträning.

Här finns även tips på sysselsättning, artiklar om aktuella ämnen och en frågespalt med svar som vi tror många kan ha glädje av att få ta del av! Med andra ord har vi samlat godbitarna och delar frikostigt med oss av både det ena och det andra och hoppas du ska hitta någonting som inspirerar dig och stillar din vetgirighet för en stund! 

Frågespalten
Här kan du hitta ett urval frågor vi fått och besvarat, vi hoppas du kan hitta något intressant att läsa och användbart för dig och din hund i våra svar.

Klicka här för att komma till frågespalten

 

Artikelbank
Frossa i artiklar skrivna av våra lärare på Hundsteg, ladda hem dem, läs dem, sprid dem, spara dem. Valet är ditt!

Ladda hem våra träningsmanualer
Här kan du ladda hem våra träningsmanualer i PDF format och sedan är det bara att sätta igång med träningen!

Blandad kompott
Underhållande, roliga, berörande, kloka texter som gör gott att få läsa. Artiklar, tips, råd och annat smått och gott hittar ni här. Håll till godo!

Nyhetsbrev

Med jämna mellanrum sänder vi ut ett nyhetsbrev innehållande tips, råd, tankar och nytt inom hund i Sverige och internationellt. 
 

Klart du ska skriva upp dig! Här nedan kan du enkelt anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

När du skriver upp dig i vårt epost register så stannar adressen hos oss, vi delar den inte vidare. Det som kommer skickas till dig är vårt nyhetsbrev och information om de kampanjer vi har på aktuella kurser och utbildingar. 

Du kommer höra ifrån oss 1-2 gånger per månad som max. Att vara med är utan tvekan en fördel för dig, då du får ta del av intressant läsning och även får förstahands information om våra nyheter och special erbjudanden. 

Vi ser framemot att ha dig med!