Upplevelseklubben!

Distanskurs med start 22 juni

Vi snålar inte på godsakerna och har strösslat kursen rejält! Tillsammans men på distans så upptäcker vi äventyret runt knuten.  

Under fyra veckor bjuder vi på roliga hundaktiviteter tillsammans med gemenskap och alltsammans levereras i oväntade format!

Utöver vårt mål att skapa fyra härliga veckor för dig och din hund, är att skicka med dig en välfylld verktygslåda av övningar du har glädje av under lång tid framöver!

Vi vill inte avslöja allt för mycket kring innehållet då det förtar det roliga. Så det får förbli hemligt - men lovar att roligt ska vi ha!  Vi kan berätta att upplevelserna kommer att skapa roliga, oväntade och lekfulla sätt att spendera tid med din hund samtidigt som vi blandar nytta med nöje och stimulerar nos, hjärna, fysik och själ. Det blir fullspäckat med aktiviteter, tips och inspiration till en härlig sommarmånad, helt säkert femhundra väl investerade kronor.

Du får ta del av en personlig,  kvalitativ och snygg kurs där vi är generösa med vår kunskap och bjuder dig på det oväntade!

Upplevelserna levereras genom veckovisa filmer i en sluten Facebook grupp där möjlighet också finns att ställa frågor och få hjälp. Facebook gruppen och dess filmer har du tillgång till under hela 2020. Så du kan gå tillbaka och ha glädje av innehållet flertalet gånger under hösten.

Du kan delta oavsett vart i landet du bor och varken ålder på dig eller hunden spelar någon roll. Alla upplevelser går att anpassa så att de fungerar för just era förutsättningar.
Kursen kan du göra på hemmaplan, på semestern, i sommarstugan, husvagnen eller vart du och din hund än befinner er under juni/juli! 

Det är både superenkelt och snabbt gjort att anmäla sig!
Så låt oss ta med dig på fyra upplevelser på din egen hemmaplan och upptäck äventyr runt knuten! 

Anmäl dig här och betala in deltagaravgiften på 500kr till Swish 123 495 53 73
 

Märk swishen med ditt för och efternamn + ditt telefonnummer

Upplevelseklubben passar dig som:

- Är nyfiken!
- Gillar små äventyr
- Tycker det är roligt att göra annorlunda
- Längtar efter vardagskrydda
- Vill fördjupa er relation
- Vill få ny inspiration

Anmälan!