JULKALENDERN!

24 dagar - 100kr för att vara med!

I hela 24 dagar får du dagligen små tips och inspiration för att sätta guldkant på er vardag under december månad!

Det här är inte en julkalender likt många andra som är fylld av reklam eller erbjudanden där du uppmanas/tipsas om köpa tjänster eller prylar. Utan här får du en julkalender som ger dig och din hund en roligare, mysigare, mer spännande, intressantare och lite härligare december!

Julkalendern innehåller
Tips, tankar och inspiration du tar med dig för just den dagen men också in i framtiden med din hund.

Det är inte ett avancerat eller komplicerat innehåll. December är för många en hektisk tid och vår julkalender ämnar inte att skapa ännu en sak att göra/ta tag i eller bli en grogrund för stress - utan raka motsatsen!

Vi vill ge dig ett litet space för dagliga positiva injektioner, ett tips för kvällspromenaden, vägledning för en mysstund,
möjlighet att lära dig något nytt om din hund och öppna upp för nya perspektiv. Ibland får du tips på en liten uppgift att göra, andra dagar får du ta del av sånt som lär dig något nytt!

Vi är stark troende av att i det enkla bor det vackra och i jakten på "stora" upplevelser  eller inveklade "regler" så komplicerar och krånglar vi lätt till det och ibland till och med missar poängen.

Vi vågar oss på att säga att den här kalendern i all sin enkelhet kan skapa några av din och din hunds bästa stunder i december.

 

Deltagaravgift: 100kr


Julkalendern delges genom en privat Facebookgrupp du får tillträde till efter anmälan. Vi kör såklart igång den 1 december och avslutar efter 24 dagar tillsammans på självaste julafton!
 

Julkalendern passar dig som:

- Tycker om att inspireras!
- Uppskattar det enkla
- Gillar att få nya synsätt
- Är nyfiken på att göra lite annorlunda i vardagen
- Tycker om att prova på nya saker
- Önskar inspiration till enkla aktiviteter med hund

Anmälan!

Anmäl dig här och betala in deltagaravgiften på 100kr till Swish 123 495 53 73
 

Märk swishen med "Jul" + ditt för och efternamn + ditt telefonnummer

Anmälan inte giltig fören inkommen swishbetalning

Anmälningsformuläret strular ibland, kan du inte anmäla via det - så skicka in din anmälan via e-post till info@hundsteg.se