Träna din hund funktionellt stark tillsammans med oss! Kursen leds av Hundfysioterapeuten Maja Bohlin från Åre Outdoordogs och Hundpsykologen Sandra Tellström från Hundsteg. Tillsammans har vi skapat en "kick as" kurs i ett spännande format!

Styrka, kondition, rörlighet och näringslära är grundstenarna i den här innovativa och nytänkande kursen. Vi har skapat snygga och pedagogiska filmer för dig att lära dig övningarna igenom. Du får även materialet sammanställt i skrift  och ta del av webinarium.

Fysiskt starka hundar lever längre! Kursen riktar sig till dig som vill skapa förutsättningar för ett friskare liv för din hund. Till dig som har ett specifikt mål med din träning likväl dig som vill boosta hundens friskvård eller "bara" är nyfiken och vill pröva på nya sätt att fysiskt aktivera din hund. Du lägger ribban för intensiteten i kursen, men vi ger dig alla förutsättningar för att på djupet bygga upp en stark hund i grunden.

Den här kursen är fullspäckad av intressant information snyggt presenterat i massvis av filmer, informationsblad och webinarium!

Vi har byggt en komplett och innehållsrik distanskurs som bygger på att du får tydliga instruktioner av oss att använda hemma under en 14 dagars period innan nästa del av kursen träder in och vi både utvecklar och trappar upp träningen steg för steg. Ta del av en genomtänkt träningsplan med kreativa lösningar! Sammantaget blir det åtta veckor guidad fysträning för din hund.

Genom kursens gång får du hjälp att förstå ett grundläggande träningstänk du kommer ha glädje resten av hundens liv.  Så här fungerar det!
- Inga förskunskapskrav
(för att få till konditionsdelarna av kursen krävs att du själv springer upp till 3km, men du kan välja hoppa över den delen givetvis)

- Ålder, alla är välkomna att vara med!
(valpar är välkomna men får vänta med konditionsbitarna tills de är lite äldre)

-
Kursen har fyra delar, du jobbar med varje del i 14 dagar

- Varje del innehåller flertalet övningar pedagogiskt illusterade i snygga filmklipp och sammanställt i skrift i PDF filer som du laddar ned.

- Du ser filmerna och laddar ned materialet på vår hemsida under länken "för elever" med hjälp av ett personligt lösenord tillhandahållet av oss efter anmälan/betalning.


Start:
Du startar kursen när du vill, bara att skicka in anmälan!

Coacher:
Maja Bohlin på Ourdoordogs
Sandra Tellström på Hundsteg  


Innehåll i korthet:
Styrkeövningar
Konditionsövningar
Rörelseövningar
Näringslära
Vila, trötthetstecken , att tänka på
Uppvärmning och nedvarvning
Samband mellan de fysiska och mentala
Avslappningsövningar


Pris:
2000kr

Stark på riktigt.
Riktigt stark.

Stark för livet.

Hundfysioterapeut Maja Bohlin

Hundpsykolog och långdistansförare Sandra Tellström

Anmäl dig här!

  • 10 siffror
  • Exempelvis: genom google, mässa, Instagram, rekomendation, Facebook, annons etc.