Ten days of fun!

10 dagar, 10 utmaningar - 100kr!

15 oktober kör vi igång!
För er som var med i våras, nu 10 NYA utmaningar!


Utmaningarna varierar från simpla till mer avancerade. På roliga, oväntade och lekfulla sätt stimulerar vi nos, hjärna, själ och fysik tillsammans med dig som hundägare!

Utmaningarna levereras genom pedagogiska och lättsamma filmer i en sluten Facebook grupp där möjlighet också finns att ställa frågor och få hjälp. Vi blandar hejvilt i ämnen och du får lära dig allt från smidighetsträning till kreativa uttryck. Du kan dela med dig av dina resultat i gruppen eller göra i din "ensamhet" hemma.

Vi har fått hjälp av både Outdoordogs, Bergahundar och DogparkourSWE och Caroline Alupo från Alupo hundkunskap med utmaningarna! Det kommer bli episkt!

Gruppen kommer vara öppen hela 2020 och du kan återkomma till filmerna och tipsen flera gånger.

DU bestämmer helt själv vad du gör av dessa 10 dagars innehåll. Vi levererar oavsett 10 utmaningar som berikar dig och din hunds vardag på ett eller annat sätt!

Varje dag har du möjlighet att vara med och vinna fina priser genom ditt deltagande, och det är inte prestation som är i fokus för att vinna, utan engagemang, kreativitet och sammarbete som spelar roll! Priserna varierar stort från kursavgifter till hundtillbehör och distans konsultationer!

Vi kommer även att köra en grand finalé de sista dagarna där vi lottar ut ett STORT pris bland alla som deltagit - ett pris väl värt att tävla om och en väl investerad 100 lapp!

Ten days of fun passar dig som

- Vill bli inspirerad
- Vill prova på nya saker
- Behöver en spark i rumpan för att komma igång 
- Vill ha roligt tillsammans med din hund
- Längtar efter vardagskrydda
- Tycker det är kul med utmaningar

Anmälan!

Anmäl dig här och betala in deltagaravgiften på 100kr till Swish 123 495 53 73
 

Märk swishen med ditt för och efternamn + ditt telefonnummer

Anmälan inte giltig fören inkommen swishbetalning

Anmälningsformuläret har strulat olyckligvis ibland, kan du inte anmäla via det - så skicka in din anmälan via e-post till info@hundsteg.se