Här ändras ständigt utbudet, så se till att hålla dig uppdaterad med vad vi erbjuder just nu!

Nedan kan du hitta vad som är aktuellt i "Upplevelse klubben" just nu!

Hej!  Vi är upplevelseklubben, följ med oss!
Uppleva. Stanna upp. Känna. Slappna av. Vara tillsammans.


Små och stora äventyr som kommer ge dig både sinnesro och glädjerus. Förvänta dig de oväntade, kom med ett öppet och äventyrligt sinne, så tar vi hand om resten! Rekreation på olika vis tillsammans med HUND.

Äventyr på in och utsidan

Vi blandar adrenalin, stillhet, äventyr och trygghet. Använder alla våra sinnen, kliver ibland utanför ramarna, vågar pröva på de nya men vilar också i det trygga. Ibland har vi fokus på att utforska omvärlden och andra gånger på utforska insidan.

Hur fungerar klubben?

Vi tänker oss en samlingspunkt för dem som vill göra saker tillsammans med sin hund och andra men inte är sugna på en traditionell kurs. Här hittar du också upplevelser tillsammans med våra polarhundar i Västra Jämtland, sommar och som vintertid.

Ibland har vi satt samma ett flertal träffar som hör ihop och en annan gång erbjuder vi ett  "löst" tillfälle. Vi kör också weekends och "hela helger" aktiviteter.

Vi håller oss inte inom några ramar och vi inspieras av vad årstiderna erbjuder, vad som sker i världen och vad vi själva är nyfikna på!Ten days of fun

Start 23 april
 

Utmaningarna varierar från simpla till mer avancerade. På roliga, oväntade och lekfulla sätt stimulerar vi nos, hjärna, själ och fysik tillsammans med dig som hundägare!

Utmaningarna levereras genom dagliga filmer i en sluten Facebook grupp där möjlighet också finns att ställa frågor och få hjälp.


Det här är vårt bidrag till att skapa en roligare vardag och ett positivt fokus i "Corona tider" - vi resonerar att de allra flesta hundägare har 100kr till övers och därmed kan delta!


Läs mer och anmäl dig här!
Beröring av kropp & själ    Start 5 mars på distans

Välkommen till en tre veckor lång kurs där vi tillsammans utforskar manuell medicin!

Genom dina händer lär du känna din hund både fysiskt och själsligt. Du får lära dig olika beröringstekniker som ämnar att skapa balans i hundens muskler, rörelser och tankeverksamhet.

Kursen passar dig som är nyfiken på olika typer av beröringsterapier, för dig som söker nya verktyg för att hjälpa din hund balansera sig och öka livskvalitén. Men kursen är också värdefull för dig som "bara" söker ny inspiration för att öka mysfaktorn i soffan på kvällarna!

Läs mer och anmäl dig här!


Dogs gone wild!

Sommaren 2021

Ett äventyr väntar! Vi blandar mycket  spänning med teknik med samarbete och en vacker natur.

Dags att kliva utanför din ”comfortzone” och känna dig levande tillsammans med din hund! 

Fanstastiska upplevelser tillsammans på en annorlunda kurs i de vackra Jämtländska bergen.


 DogaMovement

Start  hösten 2021
 

Genom att utföra rörelser som är utanför vanan både väcker och skapar man nya neurologiska vägar, hjärnceller och synapser stimuleras. Hunden växer fysiskt, mentalt och själsligt. 

Genom arbetssättet man gör Doga skapas också många och djupa tillits övningar tillsammans med ökat samarbete. Allt detta är avgörande faktorer i en bra relation. Doga har många positioner och övningar med olika ändamål. 


Läs mer och anmäl dig här!
Eight week challenge
Distanskurs
Träna din hund funktionellt stark tillsammans med oss!

Styrka, kondition, rörlighet och näringslära är grundstenarna i den här innovativa och nytänkande kursen. 

Genom kursens gång får du hjälp att förstå ett grundläggande träningstänk du kommer ha glädje resten av hundens liv.  

Den här kursen är fullspäckad av intressant information snyggt presenterat i massvis av filmer, informationsblad och webinarium!


Läs mer och anmäl dig här!Relationsresan

Distanskurs 
Inventera och fördjupa din och din hunds relation! Utforska, väx och utvecklas tillsammans - i lugn och ro hemma oavsett vart du bor och på tidpunkter som passar dig! 

Vi har byggt en komplett distanskurs som bygger på att du får tydliga instruktioner av oss att använda hemma under en 14 dagars period innan nästa del av kursen träder in och ni går vidare i er utveckling. 

Det är en lättsam, lekfull och inspirerande kurs där du får pröva på en rad olika saker med din hund samtidigt som det följer en röd tråd med fokus på att ni ska lära känna varandra bättre och ömsesidigt bygga upp en stark tillit och förtroende. 

Anmäl dig här!
Hundpsykologi
Föreläsningspaket på distans

Hundpyskologen Sandra Tellström föreläser och du får ta del av en rad föreläsningar på ämnet hundens pyskologi.

Vi fördjupar oss i hundens flockliv, sociala struktur, valpens utveckling, stress och beteendebehov.

Kommer 2021!