Här ändras ständigt utbudet, så se till att hålla dig uppdaterad med vad vi erbjuder just nu!

Nedan kan du hitta vad som är aktuellt i "Upplevelse klubben" just nu!

UPPLEVELSEKLUBBEN

Hej!  Vi är upplevelseklubben, följ med oss!
Uppleva. Stanna upp. Känna. Slappna av. Vara tillsammans.


Små och stora äventyr som kommer ge dig både sinnesro och glädjerus. Förvänta dig de oväntade, kom med ett öppet och äventyrligt sinne, så tar vi hand om resten! Rekreation på olika vis tillsammans med HUND.

Äventyr på in och utsidan

Vi blandar adrenalin, stillhet, äventyr och trygghet. Använder alla våra sinnen, kliver ibland utanför ramarna, vågar pröva på de nya men vilar också i det trygga. Ibland har vi fokus på att utforska omvärlden och andra gånger på utforska insidan.

Hur fungerar klubben?

Vi tänker oss en samlingspunkt för dem som vill göra saker tillsammans med sin hund och andra men inte är sugna på en traditionell kurs. Här hittar du också upplevelser tillsammans med våra polarhundar i Västra Jämtland, sommar och som vintertid.

Ibland har vi satt samma ett flertal träffar som hör ihop och en annan gång erbjuder vi ett  "löst" tillfälle. Vi kör också weekends och "hela helger" aktiviteter.

Vi håller oss inte inom några ramar och vi inspieras av vad årstiderna erbjuder, vad som sker i världen och vad vi själva är nyfikna på!
Eight week challenge

Distanskurs
Träna din hund funktionellt stark tillsammans med oss!

Styrka, kondition, rörlighet och näringslära är grundstenarna i den här innovativa och nytänkande kursen. 

Den här kursen är fullspäckad av intressant information snyggt presenterat i massvis av filmer, informationsblad och webinarium!


Dogs into the wild

Sommaren 2020
Ett äventyr väntar! Vi blandar lite spänning med teknik med samarbete och en vacker natur.

Dags att kliva utanför din ”comfortzone” och känna dig levande tillsammans med din hund! 

Fanstastiska upplevelser tillsammans på en annorlunda kurs i de vackra Jämtländska bergen.

 


Tre upplevelser!

Kommer snart!
Vi gör tre olika aktiviteter ute i naturen tillsammans med hund, där fokus ligger på att ni ska få utvecklas som ett team samtidigt som ni får kravlös lättsam kvalitetstid tillsammans.

Vi ordnar med allt, du behöver bara dyka upp, slappna av, vara i nuet och följa med på äventyret! 

 Relationsresan

Distanskurs 
Inventera och fördjupa din och din hunds relation! Utforska, väx och utvecklas tillsammans - i lugn och ro hemma oavsett vart du bor och på tidpunkter som passar dig! 

Vi har byggt en komplett distanskurs som bygger på att du får tydliga instruktioner av oss att använda hemma under en 14 dagars period innan nästa del av kursen träder in och ni går vidare i er utveckling. 


Doga & avslappningspass

Kommer snart!


Slädhundsexpeditioner

Erbjuds under vintern 2020
Du får du uppleva något riktigt speciellt och tar med dig ett minne för livet! 

Våra hundar kommer bjuda dig på adrenalin, kärlek, stillhet och öppna upp ögonen till en ny värld - om du tillåter dem komma dig nära själsligen.