10 dagar, 10 utmaningar - 100kr!

Vi kör igång fredag den 23 april
Utmaningarna varierar från simpla till mer avancerade. På roliga, oväntade och lekfulla sätt stimulerar vi nos, hjärna, själ och fysik tillsammans med dig som hundägare!

Detta är tredje upplagan av "Ten days of fun", men såklart är det sprillans nya utmaningar! Så oavsett om du varit med tidigare eller inte, så är det helt nya övningar!

Utmaningarna levereras genom dagliga filmer i en sluten Facebook grupp där möjlighet också finns att ställa frågor och få hjälp.

Den tävlingslystna kan dela med sig av sina "resultat" genom bild eller film -  i varje utmaning koras en vinnare som också vinner ett pris! Vinnaren behöver nödvändigtvis inte vara den som bäst utför utmaningen utan kan också vara charmigast, snyggast, roligast etc. Genom att delta på samtliga 10 dagar är du med i utlottning av en yrkesutbildning under sista söndagens livesändning!

Du kan delta i "Ten days of fun" hemma på egen kammare eller öppet tillsammans med övriga i Facebook gruppen. Du kan göra utmaningarna helt på egen tass eller vara med i dagliga tävlingar.  Du kan välja att vara med i en tävling men inte en annan.

DU bestämmer helt själv vad du gör av dessa 10 dagars innehåll. Vad vi levererar oavsett är 10 utmaningar som berikar dig och din hunds vardag på ett eller annat sätt!

Utmaningarna är skapade av oss på Hundsteg men också av några av Sveriges mest framstående hundtränare, så som Caroline Alupo, Maja Bohlin, Jenny Bernström, Malin Andersson och Louise Tigerhielm. Med andra ord får du ta del av massor av kompetens under dessa 10 dagar!

Det här är vårt bidrag till att skapa en roligare vardag och ett positivt fokus i "Corona tider" - vi resonerar att de allra flesta hundägare har 100kr till övers och därmed kan delta!
Ten days of fun passar dig som
- Vill bli inspirerad
- Vill prova på nya saker
- Behöver en spark i rumpan för att komma igång 
- Vill ha roligt tillsammans med din hund
- Längtar efter vardagskrydda
- Tycker det är kul med utmaningar

Anmäl dig här!

Anmäl dig här och betala samtidigt in deltagaravgiften på 100kr till Swish 123 495 53 73
 
Märk swishen med ditt för och efternamn + ditt telefonnummer
Anmälan inte giltig fören inkommen swishbetalning
Anmälningsformuläret har strulat olyckligvis ibland, kan du inte anmäla via det - så skicka in din anmälan via e-post till info@hundsteg.se