Vi som hänger på Hundsteg!

Vi älskar inlärning, i alla dess former! Oavsett om det handlar om att lära hundägare hur man ska få hunden att sluta hoppa eller lära hunden att göra en fånig cirkuskonst eller att lära våra elever hur man får hunden som är rädd för människor att bli trygg - så är det precis lika roligt!  

Vi har världens bästa jobb! Vi får förmedla kunskap och hjälpa andra omvandla kunskapen till sin verklighet.


Vi är ett helt gäng som rör oss i och kring Hundsteg, precis som vi vill att det ska vara! Levande och dynamiskt. Vi tror på sammarbeten över konkurrens och att man blir starkare tillsammans. Sånt är viktigt.

Dem vi valt att ha med i vårt "team" är handplockade med mycket eftertanke och omtanke. Vi är stolta över dem vi sammarbetar med.  Ibland har vi tillfälliga samarbeten och andra gånger sträcker de sig över lång tid. Vi håller fokus på att leverera kvalité på allt vi gör och för de krävs dem med spetskunskap!

Det vi delar är många timmar av hundträning i bagaget och bred erfarenhet av olika raser. Vi förstår vikten av individanpassad inlärning och tycker det är viktigt att se varje individ, hund som människa och möta dem där just de är. Vi tycker om att föra människor framåt och förstår vikten av den personliga relationen i allt lärande.

Framför allt har vi alltid hjärtat med oss, och ser en enorm belöning i att få se våra elever och kursdeltagare lyckas. Vi älskar alla att lära ut och uppskattar privilegiet i att ni valt just oss att få vara en del och hjälp i er utveckling.  

Oss träffar du på Hundsteg!

Sandra Tellström
Dipl. Hundinstruktör. Dipl. Hundpyskolog.
Dipl. Coach

 

Malin Andersson Dogparkour Sweden
Dipl. Hundinstruktör. Dipl. Problemhundskonslut 

Caroline Alupo. 6ben & 1svans
Etolog. Dipl. Hundinstruktör. Dipl. Hundpsykolog

 

Michelle Ohlsson
Dipl. Hundinstruktör. Dipl. Problemhundskonslut.
Dipl. Klickerinstruktör
 

Jenny Bernström. BergaHundar
Dipl. Professionell Hundtränare. Biolog. Äventyrerska


 

Maja Bohlin. Outdoordogs
Dipl. Hundfysioterapeut
Dipl. Hundmassör


 

Nina Johansson
Dipl. Professionell Hundtränare. Räddningsförare. Doftprovsdommare. 

Therese Lomner
Dipl. Hundinstruktör. Dipl. Problemhundskonslut.
Dipl. Coach 

Våra DogaLärare

Under 2019 utbildade vi på Hundsteg Sveriges första DogaLärare och vi kan stolt presentera en grupp certifierade utöver som du kan känna dig trygg med att anlita för att fördjupa dig inom doga.

Klicka här för att hitta dem.

Lätt att lära!

Hos är det lätt och roligt att lära! Vi utvecklar ständigt vår pedagogik och nya sätt att förmedla kunskap och erfarenhet på, allt för att göra det enklare för våra kursare och elever att lära sig! Något som i förlängningen givetvis gynnar hunden!
 
Det som fascinerar oss är hur någonting så enkelt kan göras så svårt. Det finns massvis av böcker med minst lika många  "metoder" för att träna en hund. Ofta lämnar alla de här metoderna hundägaren mer förvirrad än när denna började.
Vi krånglar inte till det, vi vill att hundägaren lär sig förstå sin hund. Vi vill inte glänsa med våra kunskaper och förminska hundägaren, vi vill skapa beständiga resultat som hundägaren skapat själv genom vår hjälp.
 
Vi håller en mycket ödmjuk inställning till kunskap, det är en färskvara och det är vårt ansvar gentemot våra kunder att vara uppdaterade, öppna och intresserade av utveckling inom yrket hund.  Vi håller oss uppdaterade med ny forskning och är alltid intresserade av hur våra kollegor utvecklas. Vi tror inte på konkurens utan på sammarbete.

Sammanfattningsvis 
Aldrig är man fullärd och vi står högst ödmjuka inför ny kunskap och andras erfarenheter.

Vi vill höja kunskapsnivån på HundSverige!
Idag finns det en stor uppsjö av hundtränare i Sverige och det kan som hundägare vara svårt att sålla mellan dem som har dokumenterad utbildning och inte. Minst lika svårt kan det vara att förstå skillnader i olika beskrivningar av metoder och framför allt att känna sig trygg med att den man anlitar faktiskt har den erfarenhet och kompetens som hunden förtjänar.

Det här vill vi ändra på och arbetar aktivt med!

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring vår verksamhet? Är du nyfiken på en kurs eller utbildning? Hör av dig så berättar vi mera! Varmt välkommen till Oss!


Vi arbetar väldigt oregelbundna tider på kontoret och är därför ibland svåra att nå via telefon.

Men vi pratar gärna med er i telefon och för att göra det smidigt och effektivt så bokar vi därför gärna in en telefontid med er.

Hör av er via kontakt formuläret så tar vi inom kort kontakt med er!

Referenser

Att anmäla sig till en utbildning är ett stort åtagande, både för din tid, plånbok och framtid.

Vi vill därför ge dig att alla förutsättningar för att ta reda på om vi är rätt för just dig. 

Här kan du läsa referenser från våra elever, för att bättre skapa dig en bild av vårt företag.  

Adress

Hundsteg AB, Åre
Sulviken 310
830 05 Järpen

 
Hundsteg AB, Stockholm
Ålstensgatan 2
167 65 Bromma
(Glada Jyckars lokal)

E-post: info@hundsteg.se

Organisationsnummer: 556830-8398