15 dagar av promenad inspiration!
Sommaren står för dörren och kanske både du och hunden står i startgroparna för att komma igång med mer aktiv fysträning efter vinterdvalan? Vi vill hjälpa dig komma igång!


En simpel men inspirerande kurs som erbjuder dig dagliga uppgifter på promenaden som du anpassar till din och hundens fysik. Kursens uppgifter kan göras allt från "bekvämt" till atletiskt  - du bestämmer själv på vilken nivå du vill lägga ribban. Avsikten med kursen är ge dig inspiration, struktur och en digital spark i rumpan till en mer aktiv vardag för både dig och hunden - vi gör den enkelt att träna i vardagen genom att effektivsera dina promenader!

Du gör dessutom tillsammans med andra och det brukar vara ett träffsäkert sätt att hålla motivationen uppe!

Du behöver inte ha någon förkunskap, ha någon utrustning eller vara i fysisk form (det är det vi ska hjälpa dig med om du vill).
Hunden bör vara 6 månader för att kunna vara med till fullo.

Du kan gå kursen för att få tips om roligare promenader eller som ett sätt att komma i form till sommaren! Det blir till det du gör det!

 
Dina promenader behöver inte bli längre, de blir bara annorlunda!
Pris: 100kr
Du får ta del av ett 15 dagars progam som du kan fortsätta använda under hela sommaren med hjälp av träningskorten du får av oss att skriva ut. Du kan sen dra ett kort för varje promenad och du har effektiviserat er promenad!
Start
24 maj
 
Med lite fantasi och kreativitet kommer vi omvandla ditt vanliga promenadstråk till ett härligt friskvårds gym för både dig och hunden!
Pris
 100kr
 
Leds av
 Sandra Tellström
 
Info
.Varje dag får du en promenaduppgift

Uppgifterna delas i en sluten Facebook grupp

Du har tillgång till gruppen under hela sommaren och kan gå tillbaka för att hämta inspiration

 
Anmälan
Anmäl dig här och betala in deltagaravgiften på 100kr till
Swish 123 495 53 73

 
Märk swishen med ditt för och efternamn + ditt telefonnummer
Ibland så krånglar anmälningsformuläret, i så fall kan kan du mejla in din anmälan till info@hundsteg.se
Få en digital spark i rumpan!