Uppfödarprenumeration
En värdefull prenumeration för dig som vill hålla dig uppdaterad på nya studier, få kostnadsfri tillgång till resursmaterial och speciella uppfödarerbjudanden!

Det råder ingen tveka om att det kan vara svårt att vara uppfödare, man ska vara både barnmorska, hundtränare, avelsansvarig, materialare, juridiskt kunnig och gärna lite av en hobby psykolog i alla fall. I tillflägg till det finnas tillgänglig för valparköpare i minst 10 års tid efter att valparna sålts. Det är ett stort ansvar och det kan mellan varven vara ensamt.

Eftersom vi på Hundsteg också är uppfödare så förstår vi de här bitarna och brinner lite extra för de här frågorna!

Vi tror och hoppas att vara med här ska vara givande både för den som är relativt ny uppfödare och för dem har många års erfarenhet av avel och uppfödning.

Prenumerationen kommer innehålla:
- Forskning och studier
- Resursmaterial
- Krönikor och berättelser
- Material att delge dina valpköpare
- Inspiration till valpträffar
- Uppfödarrabatter


Cirka en till två gånger i månaden kommer de dimpa ner något i din mailbox som vi hoppas du ska tycka är intressant och av värde!
 
När du anmäler dig till prenmuerationen så får du ta del av en föreläsning om
"Arv och miljö i interaktion"
Skriv upp dig här!
Det kostar ingenting att prenumera
  • Du behöver haft en valpkull under de senaste fem åren för att vara med
  • Vi lovar givetvis att aldrig spamma dig eller skicka skräppost utan då och då inspirera, skicka resursmaterial, uppdatera dig om studier, berätta om sånt som är aktuellt och ibland skicka speciella uppfödarerbjudanden!

    Du kan givetvis avregistrera dig när som helst om du inte längre vill ha mail från oss och vi använder såklart enbart din epostadress till denna prenumeration.