Vi kör igång fredag den 6 maj
Utmaningarna varierar från simpla till mer avancerade. På roliga, oväntade och lekfulla sätt stimulerar vi nos, hjärna, själ och fysik tillsammans med dig som hundägare!

Detta är fjärde upplagan av "Ten days of fun", men såklart är det sprillans nya utmaningar! Så oavsett om du varit med tidigare eller inte, så är det helt nya övningar! Utmaningarna levereras genom dagliga filmer i en sluten Facebook grupp.

Ta del av många duktiga hundtränare!
Utmaningarna är skapade av oss på Hundsteg men också av några av Sveriges mest framstående hundtränare, så som Caroline Alupo, Maja Bohlin, Jenny Bernström och Louise Tigerhielm. Med andra ord får du ta del av massor av kompetens under dessa 10 dagar!

Delta på det vis du vill!
Du kan delta i "Ten days of fun" hemma på egen kammare eller öppet tillsammans med övriga i Facebook gruppen. Du kan göra utmaningarna helt på egen tass eller vara med i dagliga tävlingar och du kan välja att vara med i en tävling men inte en annan.

Vi levererar 10 utmaningar som berikar dig och din hunds vardag på ett eller annat sätt och du väljer själv hur du genomför dem!Vinn fina priser!
Den tävlingslystna kan dela med sig av sina "resultat" genom bild eller film i Facebook gruppen och i varje utmaning koras minst en vinnare och vi har många fina priser att dela ut!
Vinnaren behöver nödvändigtvis inte vara den som bäst utför utmaningen utan kan också vara den som är charmigast, snyggast, roligast, mest kreativ och så vidare! Genom att delta på samtliga 10 dagar är du med i utlottning av en yrkesutbildning (värd minst 25.000kr) under en livesändning på Facebook!

Anmäl dig här!

Ten days of fun passar dig som....

- vill bli inspirerad
- vill prova på nya saker
- behöver en spark i rumpan för att komma igång!
- vill ha roligt tillsammans med din hund (och andra)
- längtar efter vardagskrydda
- tycker det är kul med utmaningar

Betala här!

Anmälningsformuläret har strulat olyckligvis ibland,
kan du inte anmäla via det - så skicka in din anmälan via
e-post till info@hundsteg.se och gör swishbetalningen samtidigt
Betala in via SWISH
123 495 53 73


Anmäl dig och betala samtidigt in deltagaravgiften på 100kr via Swish 
 
Märk swishen med ditt för och efternamn
+ ditt telefonnummer

Anmälan utan tillhörande swishbetalning raderas inom 20 minuter