Aktuella kurser just nu!

Nedan hittar du våra "tradionella kurser", kika gärna också in på vår "Upplevelseklubb" där hittar du annorlunda upplevelser tillsammans med hund.

Just nu är vår Hundinstruktör i Åre mammaledig vilket innebär att vi först kommer erbjuda kurser frampå våren. Inom kort kan du läsa vilka kurser och anmäla dig!

HUNDKURSER I ÅRE!

Vi tror på utbildning, kunskap är framgång.  Vi vill utbilda dig att själv bli proffs på din hund, att känna till och förstå hur din hund fungerar är nyckeln till en harmonisk hund och fungerande relation  mellan er. 

Hos oss kan du få viktiga pusselbitar, kom och lär dig mer!

Att gå kurs med sin hund ska enligt oss ha flera funktioner, grunden är naturligtvis att lära er hund nya övningar och förbättra vardags beteenden, men även att motivera, inspirera och utveckla er!

Att ha roligt tillsammans med sin hund är bland det viktigaste för att få en fungerade relation mellan dig och din hund och att gå kurs ska vara roligt! Du precis som hunden lär dig mer om du har roligt under tiden, vi försöker därför tänka utanför boxen och vara nytänkande, inovativa och överraska på våra kurser. 

Metoder

Vi jobbar med positiv förstärkning där vi belönar det önskade beteendet,  Detta ger en gladare hund som tycker det är roligt att lyda och samarbeta och ni får en bättre kontakt och relation. Om hunden gör beteenden vi inte önskar tar vi reda på orsaken och arbetar med den.
 
Att använda sig av bestraffningar i inlärning resulterar i att det tar längre tid för hunden att lära sig och hela glädjen med att träna med sin ägare försvinner! Negativitet har en kortare väg till hjärnan än positivitet, vilket gör att hunden inte kommer att kunna ta ägarens beröm om den samtidigt blir tränad med bestraffningar. Negativ association till träning minskar motivation och arbetsvilja.
 

Privatträning

Du kan förstås också boka privaträning med egen instruktör. Kanske vill du ha hjälp med koppelträning, inkallning, hälsande eller lära dig något nytt som klickerträning, rallylydnad, spår m.m.

600 kr/timme

Anmäl dig till kurs här!

  • Exempelvis: genom google, mässa, Instagram, rekomendation, Facebook, annons etc.

Anmälningsvillkor
Anmälan är bindanden. Du kan ångra din anmälan fram till 7 dagar innan kursstart. Efter det är du skyldig att betala för hela kursen såvida inte ett veterinärsintyg kan uppvisas som förhindrar deltagande. 

GDPR
Vid anmälan godkänner ni att vi behåller era kontaktuppgifter i vår kundregister. Om du önskar att dessa raderas efter kursens avslut hör av dig så ordnar vi det.